![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Sayın Emmazunz bahçenize sanatsal görüntülere ince nazik kişiliğinize hayat bakışınıza bitki ve hayvanlar da dahil tüm doğaya karşı tavır ve davranışınıza emeğinize yüreğinize sağlık. Allah masalsı evinizde sağlık huzur ve mutlulukla uzuun yıllar nasip etsin İnşallah. Allah bana da nasip etsin böyle bir ev ve yaşamı diye cani gönülden istemekteyim. Bakarsınız sizdeki gibi benimde çok istediğim olur. Bol çiçekli (kedileriniz, reis,atlarda dahil ) ve paylaşımlı huzurlu günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2013
|
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim sayın Esmeral. Aynısını ben de sizin için diliyorum. Düzenleyen Emmazunz : 18-05-2018 saat 20:04 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Beğene basıp gitmeyeceğim güzel .güzel ,hevesli ,meraklı olmanız güzel ada güzel çiçekler güzel birde Begonvil olsa süper güzel kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmet Er, begonvillerim de var ama çam ağaçları altında oldukları için geç açıyorlar sonbahara doğru. Bir de Adada her evde begonvil var kanıksamışım herhalde ihmal editorum paylaşmayı. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Campanulalarımın ada vapuruna merhaba deyişini fotoğraflamaya çalışırken tüylü bir yaratık da kareye girmeyi başarmış. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkondan bahçeye bakış. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
İki bilmece, Hangi sundavilla her gün bir adadan diğerine merhaba der? Bahçedeki pembeler ile ormandakiler yarışsa sizce kim kazanır? |
|
|
|
![]() |
|
|