![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
...
Bugün pazara gittim, sebzelerimi aldım, hadi bir de çiçeklere sadece bakayım dedim..... Sonuç bir saksı pembe sarmaşık gül, bir saksı da gardenya... Sarmaşık gülümü bahçede nereye dikeceğimi bilmiyorum, o yüzden bu yaz balkonumda misafir kalır sanıyorum ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
...
Boncuk yeni gelen çiçeklerle tanışıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
...
Sebze bahçem yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Havalar birden soğuyunca gelişimleri de durmuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
![]() Fasulyelerim ipe sarılmaya başladı. Sanırım 3-5 güne kabak faslı başlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
![]() ''Dongyul'' yöntemiyle sırık domates yetiştirme ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
...
... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
- Bende bir zamanlar bu tekniği Japon bir amcadan öğrenmiştim. Bu tekniğin herkesin öğrendiğini, uygulandığını görmek çok hoşuma gidiyor ne güzel bilgi paylaştıkça çoğalıyor ve güzelleşiyor. (Bu teknik bugün bir domatesimi kurtardı tünel serayı açarken naylonu çok hızlı açtığım için bir domatesin kafa büyüme dalı kırıldı, şükür budarken bir yedek bırakmıştım ![]() - Her şey çok güzel görünüyor. Açıkçası şaşırdım açık alanda biberleriniz, domastesleriniz ve tabi ki de kabağınız meyveye dönmüş. Çok erkenciler ben tünel sera yapmama rağmen halen meyveye dönen domatesim olmadı ![]() ![]() ![]() - Söylemeden edemeyeceğim sebze tarhlarınız çok güzel olmuş ateş tuğlası güzel fikir zarif ve güzel görünüyor ^^ - Ayrıca işinize karışmak gibi olmasın ama domates ve biberlerin ilk çiçeklerini kopartırsanız gövde gelişimi daha iyi olup ilerleyen zamanlarda daha sağlıklı bitki ve meyve elde edersiniz ^^ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2013
|
Alıntı:
![]() Bu tekniğin sonuçlarını göremedim yalnız ilerleyen sayfalarda. Paylaşabilir misiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|