agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni10754Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-11-2015, 10:40   #11
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Hercai menekşelerin geçen seneden kalanları kocadı gitti, kimisinin kökleri, sapları bir daha canlanmayacakmış görüntüsü veriyor. Bu sene kendiliğinden çıkanlar ise farklı evrelerde kendilerini gösteriyorlar. Tam istim üzerinde olanlar var aşağıdaki brachycomeların yanındakiler gibi, büyümeye yeni başlayanlar da var. Brachycomelar geçen sene dökülen tohumlardan çıkanlar. Dökülen tohumlardan çıkan çiçekler benim evde yetiştirdiğim hemcinslerinden yaklaşık bir ay sonra piyasaya çıkıyorlar. Misal üstteki alyssumlar biz yayladayken böylesine gösterişli değildi. Daha önce de yazmıştım seneye bu bir ayı daha öne çekmek ve çimlenmelerini hızlandırmak için üzerlerine naylon örtmeyi düşünüyorum. Ancak bu işi nasıl yapmam konusunda emin değilim. Tamamen örtsem topraktan çıkınca bozulurlar mı bilmiyorum.

Name:  08.11.2015 brachycome.jpg
Views: 454
Size:  70.3 KB

Hanımla merak ediyoruz verbenalar kışı çıkarır mı...

Name:  08.11.2015 verbena.jpg
Views: 467
Size:  70.8 KB

Aubrietalar... Fazla güneşi, sıcağı sevmiyorlar, leylandinin altında yarım gün güneş almalarına rağmen gönüllerini edemedik bir türlü. Bir kaç tek çiçek gördük üzerlerinde hepsi o. Sanki serin havalarla serpilmişler biraz. Soğuğa dayanıklı yazıyordu bilgilerinde. Kendileri bilir artık, yanlarındaki sedumlar yer açılsın da yayılalım diye bakınıyorlar zaten...

Name:  08.11.2015 aubrieta.jpg
Views: 445
Size:  70.6 KB

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025