![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2014
|
kafamdaki bahçenin planı aşağıdaki gibi düşünüyorum meyva arlıkları 5,5mt*4,6mt olacak kiraz 6 ad vişne 4 ad erik 3 ad elma 3 ad armut 2 ad şeftali 2 ad kayısı 2 ad nar 1 ad trabzun hurması 1 ad kapı çevresine sarmaşık kokulu güller çardak kenarı evin arkası çeşitli üzüm evin önündeki alanda da ufak tefek domates biber vb sebze nedersiniz olurmu birde bir sorum olacak arkadaşlar küçük bir ev mi konteynır mı ne dersiniz hangisi daha mantıklı olur. Düzenleyen safako : 17-04-2014 saat 14:29 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-10-2012
|
Sn. Safako bahçeniz hayırlı olsun bir kere başladın mı gerisi yavaş yavaş oluyor birde suyunuz varsa her şey daha çabuk olur benim yoktu geçen sene canım çıktı kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Alıntı:
![]() Bende bahçemi yavaş, yavaş bişeye benzetmeye çalışıyorum, ben tel çekme ,fidan dikme işini halletimde kısmet olursa küçük bir ağaç ev yapmayı düşünüyorum eğer becebilirsem sana işlerinde kolaylıklar diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kiraz, erik gibi olgunlaşınca hemen yenilmesi / tüketilmesi gereken meyva ağaçlarının sayısını az tutun derim. Cünkü 5 - 6 sene sonra 6 ağaç dolusu kirazi tüketemezssiniz. Yazık olur. (tecrube konusuyor). Onun yerine şeftali, vişne gibi recel, konserve, komposto yapilacak seyler ekmeniz daha iyi olur. . Zeytin neden düşünmüyorsunuz ?Ayrica ne kadar çok değişik mevye çeşidi o kadar çok değişik ilaç demek. Maalesef her birinin ilacı başka başka Selamlarımla |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|