![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
31/05/2014 Buda benim arı kovanım geçen yıl Kazan Arcılık Vakfından 2 kovan arı almıştım ama malesef kışın ölmüşler kovanları boş kalmıştı. Komşumuzda bu yıl oğul veren arılardan bana 1 tane oğul arı hediye etti işte buda unun görüntüleri. Şimdilik durumu iyi gözüküyor dedi komşumuz bakalım bu yıl bal yiğebilecekmiyiz ![]() Resimdeki kır çiçeğinin adını bilmiyorum ama ben biraz ters laleye benzettim rengiyle asil duruşuyla çok hoşuma gitti. Düzenleyen 06dilek : 03-06-2014 saat 09:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-04-2014
|
sevigili 06dilek bahçeniz harika olmuş toprak böyle bişey emek verdikçe karşılığını misli ile sunuyor . arıların çalışkanlığına bayılıyorum ah birde allerjim olmasa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
Selam hobici_nadir; Sormayın arıların resmini çektiğim gün benide arı sokmuştu önceleri biraz acıdı geçer diye düşünmüştüm, önemsememiştim ama yarım saat sonra taaa gözlerimin içi kızardı kulaklarım kaşındı heryerim kabarmaya başladı yaklaşık 3 saat sonra kendime gelebildim. Kısacası bana hoş geldin yaptılar galiba arılar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Sn.06dilek; Sayfanızı daha bir dikkatle tamamen ziyaret ettim. Ellerinize sağlık çok güzel ve çeşiti. Her tarakta bezi var derler ya. Sebzeleriniz, çiçekleriniz arılarınız.. hepsi büyük bir emeğin sonucu başarı. Çok beğendim. Ultra beğendim. sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() Aslında benim hayalim sizin arazi gibi bir yerdi,içinde doğal kayalıklar, tepecikler olan manzaralı ama napalım kısmetimizde bu varmış. Verdiğiniz destek için çok teşekkürler sizin paylaşımlarınızı büyük bir keyif ve merakla takip ediyorum herşey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|