![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2014
|
sayın s.serdar sayın 06dilek ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum. daha vakit bulup yaptıramadım ancak önümüzdeki hafta içi bir günümü ayırmayı düşünüyorum. benim yerimin çevresi 102mt ve kapı yapılacak 2400-2700 arası fiyatlar verdiler. bu bilgide başka arkadaşlara da katkı sağlayabilir belki, yaptırınca fotosuyla birlikte fiyatını da sayfamda paylaşırım. tekrar teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Garaj Kapısı - Kollu Bariyer | Umut Otomasyon Adnan bey: 0532-507 14 91 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
20/04/2014 Bu hafta bahçede çok çalıştık, tüm bahçenin içindeki taşları temizledik Cuartesi, Pazar sabahtan akşama kadar hiç durmadık sayılır öyleki akşam eve geldiğimde kolumu kıpırdatıcak halim kalmamıştı Halilye bu kadar koşuşturmanın arasında resim çekemedim tam akşam üstü bahçeden çıkarken aklıma geldi sadece 3/4 poz çekebildim makinanın pili bitti ama çok şeker bir konuğumuz vardı adı Karabaş ben çok sevdim umarım sizde seversiniz |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Madımak; inşallah tutar, yayılır da 'Hep yaparlar pastırmalı madımak yemeği' siz de yaparsınız, afiyetle yersiniz, çok iyi bilirim. Rastgelsin inşallah!.. Düzenleyen YeniGine : 28-04-2014 saat 01:19 Neden: İmla hatası |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Alıntı:
Benimde temenim inşallah madımaklarımız tutarda senin dediğin gibi pastırmalı yemeğini yaparız, ayrıca sanada gönderim taze, taze toplar. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|