![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın resimsel. Bahçe sayfanızın hayırlı, paylaşımlarınızın sürekli olmasını diliyorum. Yükseltilmiş sebze bantlarını çok ilgi çekici buldum. Sanırım büyük bir çalışma kolaylığı sağlıyor. Ancak ahşap malzemenin dış mekanda ömrü maalesef pek uzun olmuyor. Keşke enjekte işlemine tabi tutulmuş ahşap olsaydı ömrü bir kaç kat daha uzun olurdu. Geçen sonbaharda belediyeden 4 tane ahşap saksılık temin etmiştim. Teslim aldığımda gördüm ki ahşap malzeme hiç bir koruyucu işleme tabi tutulmamış. ![]() Bu hali ile kullanıma almam halinde bir iki senede deforme olacağın düşünerek bir çözüm üretmeye çalışıyorum. Bir komşumun tavsiyesi ile içini strafor veya köpükle doldurup suni çiçek veya ağaç formunda yapay bir malzeme mi kullansam diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn. s.serdar,ahşap koruma konusunda kesinlikle haklısınız ancak ne yazık ki toprak dpldurduktan sonra ah ettik ama artık geçti bundan sonrası için neler yaparız ona bakmak durumundayım. sizin ahşaplar çok güzel fakat yükseklikleri fazla kesme imkanınız varsa ikiye kesin, bana göre içine yapay şeyler yerine gerçek bitkiler koymak daha hoş olur. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
.
Tohum paylaşımdan edindiğim sebzelerin neredeyse tamamı topraktan çıktı. paylaşım yapan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. meyvelitepe, bahçeden, s.durul, h.doğan, pria, limon sever, heyyamola, kiraz, sevoş, bahtiyar02, üzüm, sigacık.. ve yazamadığım tüm dostlara teşekkürler. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|