![]() |
|
![]() |
#11 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-11-2016
|
Alıntı:
benim derdim bu işin ticarileştirilme konusu marul yapacaksınız ve kendinizde bu cesareti bulacak argüman arıyorsunuz balkonda 2 metre boruda sonuca ulasırsınıız ve basarı saglarsınız bu seraya ve katlı sisteme girince borunun boyu 42 metre oluyor 8 kat yapsanız 336 metrede su dolacak bu sistemde bütün bitkiler aynı gıdayı alıyormu.12 ay nasıl yapılır kıvırcık kac gün göbek marul kac günde hasat edilir...vs.vs.vs bunun gibi sorular çilekle alakalıda aynı ve benzeri sorular mesela 1 kök çilek toprakta kaç gr topraksızda kac gram verir..gibi benim derdim üretim yani burda baslayıpta sonradan devamını getiremeyenleri görünce insan ister istemez ne oluyorda bu insanlar paylasım yapmıyor diye sorguluyor üretim satamamak ayrı mevzu satamıyorsan yapma zaten ama üretim ticarilestiği ve alan büyüdüğünde problem varsa ne yapcaz cesaretlenmek için basaran insanların yorum ve görsellerini görmek gerekmezmi degerli forum üyelerinin yorumlarını bekliyorum saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|