![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir de onların okumuşları oluyor ve bu aylaklar kadar sağlıklı olmadıkları söyleniyor, bir bilginiz var mı bu konuda? Semizotu; çiğ olarak, salatalara ve hamur işlerine katılarak, pirinçli-pirinçsiz yemeği yapılarak tüketilebilir. Sağlığa da faideli olduğuna göre, iyidir çıksınlar efendim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Dışar alandaki semizler ramazan ayında büyümüştü satmaya değilde dağıtmaya yetti. Hazır paketli olanlar ile arasında lezzet ve görüntü farkı çok var. Diğerleri tohuma geç yattığı için ekim yapılıyor. Bunlar ise kendiliğinden çıkıyor ama hemen tohumu geçiyor. Çabuk hasat edilip toplanması gerekiyor. Bizde hamur işli olanı hariç diğerleri her zaman yapılır. Özellikle çiğ ve yoğurtlu salatası harika olur. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|