![]() |
|
![]() |
#1831 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sayın İsmail Kuzucu; bende tünel seranın içine domateslerin arasına gina oturak fasulye ektim sizinkiler gibi uzun kollar attı bende domateslerin arasında olduğu için kol attılar sanmıştım paylaşımınız kafamdaki soru işaretini giderdi. Çok teşekkürler^^ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-10-2015
|
Geçen hafta abimi ziyarete gittim gidincede bu güzelleri hediye olarak aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Ağaç Dostu
|
Ekili olan rengarenk güllerin otlarını çapaladım, daha güzel dursunlar diye belleme yaptım. Son olarak sulamak için damlama hortumu çekilmesi kaldı. Güllerden genel bir görüntü ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Ağaç Dostu
|
Sıra geldi bodur güllere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Ağaç Dostu
|
Sırada iki renkli bu güzeller var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Ağaç Dostu
|
Ne varsa beyaz renkte var. Saflık, duruluk, asalet... ![]() ![]() ![]() Sarı ile pembe rengin harika bir biçimde bütünleşmesi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Ağaç Dostu
|
Sıra geldi öbek öbek açan harika pembe güllere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Ağaç Dostu
|
Kırmızı renkli aşılı bir gül. Üzerinde yaoraktan çok çiçek mevcut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda son güllerimiz... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Koku ![]() Beyaz gülün kokusu hiçbir renk gülde yok ![]() Bütün güllerin her birine ayrı ayrı maşaallah... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Ağaç Dostu
|
Bugun bahcenın ekılı yerlerıne damlamadan bıogaz tesısınde uretılen sıvı organık gubreden verdım. Bakalım etkısı olacak mı. Seraya ıse 2 gun once solucan gubresınden vermıstım. Bugun hıyarlarda koyu renk olusmaya baslamıs. Sanırım etkısı olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Ağaç Dostu
|
Ve ilçemizde üretilen %100 organik sıvı gübre.. Kokusu hariç kaliteli bir ürün. Malzemeden çalmadıkları kokudan belli oluyor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Mükemmel bir poz olmuş. Oğul kendi mi girmiş oraya? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-11-2014
|
ismail bey ,çok güzel görüntüler bunlar bir şey soracam hıyarlarda 20 cm kadar olan hıyarları kopardık demişsiniz bunun daha iyi verim olması içinmi yaptınız, birde koparılanlar küçük boydamıydı yeniden tüm üretimizde başarılar diliyorum kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Ağaç Dostu
|
Bogaz doldurduktan sonra bu ıslem yapıldıgı ıcın bıtkı ust kısımdan yenı kokler salmaya baslıyor. Boyle olunca bıtkı meyvelerı beslemek yerıne koklerını gelıstırıyor. Zaten ılk meyveler yeterlı besın almadıgı ıcın yamuk oluyor. Ilk 20 cmde buyuklu ve kucuklu tum meyveler koparılıyor. Bıtkı guclenınce sonradan buralarda meyve olusumu oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili İsmail Kuzucu maşallah, seralar, tarlalar harika. Bereketi bol olsun inşallah!.. Kütükte arı bayıldım, çok güzel... Evet maskeli halinle de fotoğraf bekleriz inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-05-2014
|
Alıntı:
Sayın İsmail Kuzucu Ben hıyarlarıma domates besin eriyiğini veriyorum takviye olarak hangi gübre vermeliyim sizce |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kısısel gorusum ayrıca takvıye yapmanıza gerek yok. Hıyar domates kadar gubre tuketımı yapmaz ama asırı suyu sever. Ek olarak Ateskaptan'ın sıstemınde hıyarlar vardı, harıka gelısme gostermıslerdı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Ağaç Dostu
|
Benım aklıma soyle gelmıstı; fosforlu gubre ıle sulandıkları ıcın erken cıcek acarlar. 2 ayda acmazlarsa yandık ![]() Bu arada feslegenın boceklerı uzaklastırması gerekıyormus, oyle olmadı nedense. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|