![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdilik 3 seramız var bahçede. Dönüşümlü olarak ekim yapıyoruz. Bu şekilde hiç ara vermeden üretim yapabiliyoruz. Dışardakiler kırmızı pancar, biraz ekime geç kalsakta şuan kerevizle birlikte kilo 3,50 liraya satışı var. ![]() En baştaki serada yaz sonunda ektiğimiz marullar var. Haftaya bu seradaki marullar bitecek, yeri fideler için düzenlenecek. Marullar yaklaşık 1000-1300 gr arası geliyor. Zengarden'den aldığım tohumlarda ekilmeyi bekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ortadaki serayı zaten dün eklemiştim. Buradaki marulları kısmetse 2 hafta sonra kesmeye başlayacağız. Havalarda bu şelikde giderse iyi fiyata gidecekler ![]() Sondaki seraya ise 2 hafta önce kıvırcık marul ektik. Buradaki marullar, büyük seranın bitiminden sonra yetişecek. Tahmini Nisan ortası. Marullardan sonrada dönüşümlü olarak hıyar ekimi başlayacak.. ![]() Kısmetse bu sene 50 kişiye fide vermeyi düşünüyorum. Onlar için viyol ısmarladım geldikleri zaman tohumları ekeceğim.. |
|
|
|
| Etiketler |
| gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|