![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Ben de saatlerdir o güğümleri düşünüyordum ![]() Mesela benim olsaydı , bahçemde langır lungur geçilmesini istemediğim kısımlardan birinin önüne koyardım öncelikle. Set oluştururlardı, manevi olarak 'şuraya geçmeyiniz' mesajı vermiş olurdum. Böyle yüksek saksı olarak kullanabileceğim bir şeyler lazım bana. Boyası konusuna gelince... kireçli kısım üstündeyken, elime bir sünger alır, koymayı düşündüğüm yere uygun olarak birkaç rengi üstüne rastgele sürer ve sonra temiz bir süngerle bunları hafifçe dağıtırdım. Siz daha güzelini yaparsınız eminim. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben genelde bir şey yaparken, hatta bir bitki ekerken falan onun bitmiş, büyümüş halini hayal ederim. Ama bu güğümlerde boyadığımı falan düşünce gözümde canlanmıyor bir türlü. Belki de içimde boyarsam geri dönüşünün olmayacağını bilmemin etkisi vardır. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Neden olmasın ki. Zaten ben de annemlerden almıştım. ![]() Sence ne yapmalı bu güğümleri? Boya sürersem geriye dönüşü olmaz, kıyamıyorum o yüzden. Hem ben eski şeyleri de seviyorum. Belki arkasındaki duvara renkli bir pano yapmak daha ortaya çıkarır güğümleri. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Hatta keyfine göre değiştirmek istersen direk içine dikmeyip saksısıyla da üstüne oturtabilirsin. Sarkıcı bir çiçek olursa saksısını örtecektir zaten. Benim eski bahçemden: http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-dsc_0240.jpg Arkaya pano fikri de çok güzel. İçine dikilen çiçekle kontrast bir renkte çok güzel olabilir. Pinterest'ta yayılan efsane görüntülerden biri ortaya çıkabilir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |