![]() |
|
|
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan kendim yetistirdigim fidelerimi aniden gelen soguklar yüzünden kaybettim, sonra gidip fide satin aldim, onlarda serada olmalarina ragmen bir gece -2 derece olunca kaynar suda haslanmis gibi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bizler baharı çok özlediğimizden güneşi görür görmez harekete geçiyoruz, ısıtmalı seralarda sorun olmaz ama ısıtma yoksa kayıp kaçınılmaz gibi. En doğrusu uygun zamanı beklemek. Acele edip Nisan başında bahçeye diktiğim sebze fidelerimde hiç bir gelişme olmuyor. Bunun yanında Mayıs sonu diktiklerim çabucak gelişiyor, Nisanda diktiklerime yetişiyor. Sülük dediğiniz kabuksuz salyangoz olmalı, sümüklüböcek yani. Bizler de kabuklusuna çok sık rastlıyoruz, minicik halleriyle yeni yaprakları çiçekleri bir güzel yiyorlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
cok haklisiniz, Dogru Zamani beklemek en iyisi. Bizim salyangozlar pekte minicik degiller ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Sizin oralarda yağmur yağıyormuş aman yağsın şükredin, zira bizlere yağmur çok lazım çok. Ellerinize, gönlünüze sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
begeniniz icin tesekkür ederim, sanirim bi yanlis anlama oldu, alinti yaptiginiz fotograflarda küpeli olduklarini yazmamistim. Yagmur konusuna gelince, cok yagisli olmasida hic iyi olmuyo, güllere pas hastaligi geldi, acan cicekler yagmurdan eriyip gidiyo, tabii bu ise en cok salyangozlar seviniyor ![]() Düzenleyen f.okan : 26-05-2014 saat 01:35 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili fokan, bahçenizi daha evvel gezinmemiş olmam büyük kayıpmış doğrusu.. Bir girdim pir girdim, çıkmam mümkün olmadı.. ![]() Not: Ben de bitki yetiştiriyorum, bahçem var çok şükür diye seviniyordum, çok çalışmam lazımmış çok.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|