View Single Post
Eski 24-05-2014, 23:59   #517
f.okan
Ağaç Dostu

f.okan's Avatar

Giriş Tarihi: 30-07-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sevgili f.okan;

Bahçe sayfanız hayırlı olsun, epeyce geç kalmışım keşfetmekte.

İlk sayfadan başlayıp hızlıca bir göz attım bahçenize, o ne...? Waaoooooowwww......!!!
Tüm kalbimle tebrik ediyorum sizi ve tabii ki en büyük yardımcınız olan eşinizi.

Tohum sevdanıza bayıldım, aşamaları kaydetmeniz büyük kolaylık ve yardım olacaktır üyelere.

Bir çok güzel bitkiyle de tanıştım sayenizde, benim 10 yıldır didinip uğraşıp bir türlü yapamadıklarımı bir kaç yılda siz başarmışsınız.
Alkışlıyorum

Ayrıca; Mükemmelliyetçiliğiniz de gözümden kaçmadı, fotoğraflar ustaca açılardan, net ve çok keyifle seyrettiriyor kendilerini.

Yani iyi ki burayı buldunuz, iyi ki üye oldunuz ve bahçenizin güzelliklerini bizlerle paylaştınız.
Hoş geldiniz.
Cok tesekkür ederim Adalet Hanim,
begendiginize cok sevindim, cok icten ve Samimi biri oldugunuzu hissettim. Böyle yorumlar alinca insan kendini cok iyi hissediyo, tamam diyorum Dogru insanlarla Dogru yoldayim. Birbirini tanimayan bir cok kisiyle ayni Sevda ugruna burada tanisiyoruz, farkinda olmadan koskoca bir ailenin üyeleri oluyoruz. Begeni ve yorumlar büyük motivasyon oluyor gercekten. Bu yolda uzun zamandir yol alanlardan ögrenecek daha cok seyim var. Insallah hersey gönlümüzce olur, Allah hepimize bu güzelliklerin sefasini sürebilecegimiz nice uzun saglikli yillar nasip etsin.
Yürekten söylüyorum; HOSBULDUM

f.okan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön