![]() |
|
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
1 Agustos 2013
1- Annemden getirdigim pembe beyaz gül 2- Dayimim verdigi porsuk camlari, kendisi yetistiriyor 3- Dayimdan Karayemis fideleri 4- ve yine dayimin bahcesinden Ismini bilmedigim bir cicek, dayimin bahcesindeki agac gibi olmus, benimki daha cok kücük. 5- Henüz cicegini göremedigim sari yasemin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
sizin bahçeniz ve çiçekleriniz gerçekten insanın içini açıyor kokularını duyar gibi oluyor insan bol çiçekli günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
1 Agustos 2013
1- Tohumdan kendim yetistirdigim üc Sellukadan bir tanesi, digerleri daha minik. Aslinda ücünü ayni gün ekmistim fakat filizlenmeleri farkli oldu 2- Tohumdan yetistirdigim sarmasik -Ipomoea Purpurea- Sunrise Serenade 3- Annemin kizimin dogdugu gün diktigi 4,5 yasindaki Spathiphyllum, eve getirdikten sonra iki tane cicek acti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Sayin helin-123 , dilerim ki daha güzelleri sizin olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
6 Agustos 2013
Euphorbia - Christusdorn - Milii Acik pembe cicekleri var, cicekleri acip gectigi icin indirim rafina koymuslaridi bende aldim eve getirdim, geldikten sonra bana yeni ciceklerini acmaya basladi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
8 Agustos 2013
Abutilon ciceklendi, Türkiye'den getirdigim bu cicegi Sapanca'da cicekci Haldun abi hediye etmisti, kenar köse bir yerde unutulmaya yüz tutmustu zavallim, incecik bir dali ve tek bir tanede cicegi vardi üzerinde, '' al götür hediyem olsun, buralarda pek bilen yok bu cicegi o yüzden kimse yüzüne bakmiyo '' dedi saolsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|