![]() |
|
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Emeklerinize sağlık..İnsanın bu güzellikler içinde ömrü uzar...Ne güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sevgili sonkez.Güzel temennilerinize çok teşekkür ederim. Herhalde köyde ineklere boynunda fotoğraf makinesiyle giden,bir tek ben varım.Ne yapayım,güzellikleri görüntülemeyi seviyorum.Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili mügem, sen sen ol fotoğraf makineni almadan evden çıkma. Fotoğraf karelerini büyük bir zevkle izliyorum, ellerine gönlüne sağlık... Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Canım kimi kuyumcunun önünde durur,kimi giyim mağazasının önünde....Kimide bu güzellikler karşıdında...Herkesin beğenisine ,herkes saygı duymalı..Ben hiçbir zaman bir kuyumcu vitrinine bakmadım ama bir çicekçinin önünde dakikalarca seyrettim...Buda bir sevgi meselesi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe temizliği..
![]() Eğer bahçenizde çam ağacınız varsa,temizliği unutun.Ağır saksı ve tenekeleri her zaman oynatamadığım için,haftada ya da 10 günde bir arkalarını süpürebiliyorum.Bir çuval dolusu pürkeç çıktı.Pürkeç,çam pürçeğinin yöresel söylenişi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Begonyagiller..
![]() ![]() ![]() ![]() Sayfamdaki ilk hallerine göre büyüdüklerini gözlemlediğim için,sizlerle paylaşmak istedim.Pembe oturağın üzerine tüneyip tüneyip poz verdiler ![]() Düzenleyen mügem : 29-09-2013 saat 01:36 Neden: eksik kelime |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Domates tarlamız..
![]() ![]() ![]() Duyanlar duymayanlara duyursun.Kozak Yaylası'nda domatesler olgunlaşıyor.Kırmızısı hem kasalık,hem salçalık,yeşili turşuluk.Ayrıca sofralık da mevcut.Gel vatandaş geeel! Not: Domates fotolarında,küçültme dışında hiçbir oynama (renk,aydınlık,parlaklık vs.) yapılmamıştır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Kadife gülüm..
![]() Eskiden hacıdan,böyle vişne rengi kadifeler getirirdi ninelerimiz.Köyümüzde de güzel bir gelenek vardı eskiden.Yeni gelinler düğün-dernekte kadife elbise giyerdi.Yeni gelin olduğu belli olurdu. Şimdiki gençler geleneklerimizi batırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Bizi biz yapan değerlerin korunması gerek.Öyle değil mi? Gülden nereye bağladım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
|
4 ekim cuma yani dün akşam,Kozak'a kırağı düştü.Termometremiz 6 dereceyi gösteriyordu.Neyseki domateslerimizde hasar yok.Toplamaya devam. Tarladan gelince kohleriamın yapraklarında bayılma gördüm.Hemen içeri aldım.Birkaç çiçeğimi salona aldım.Bugünlerde hergün tarlaya gittiğimiz için sayfamla ilgilenemiyorum.Şimdilik hoşçakalın.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili mügem; harikasın ellerine, gönlüne sağlık... Hangisine çok güzel diyeyim ki gerçekten hepsi birbirinden güzel... Sağolasıın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın..
![]() Arkadaşlar Kozak'a 3 gündür kırağı yağıyor.Termometre 4-5 dereceyi gösteriyor.Sabahları dışarı bakmaya,hele domates tarlalarına girmeye korkuyoruz.Köyümüzde yüzlerce dönüm ekili domates var.Herkes yangından mal kaçırır gibi,kırağıya vurdurmadan,domatesini kurtarmaya çalışıyor. Ağaçlar.net,Kozak için dua et ! Saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Günaydın
Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |