![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Aheste ablacım maşallah echeveriaların ve sempervivumun göz alıcı Sempervivum bizim buralarda eski evlerin çatılarında yetişir çok hoş durur çatıya dikerler eski oluk kiremitli tek katlı çatılara burda görenek gibi bişey Mavişlerin yapma çiçek gibiler abla benimkide iki gün önce açmaya başladı yakında ben de eklerim fotosunu inşallah seninkiler kadar coşkulu açar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Bu güzelim de, sitemizde eski ve değerli bir üyemizden gelmişti, başka güzellerde var gönderdiği, onları da daha sonra ekliycem Teşekkürlerimle ![]() ![]() ![]() Çok güzel çiçeği varmış benim kara kızımın, bol bol üretmek lazım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Sulanmaz hiç yağmurdan yağmura sulanır onlar Çoğaldıkça çatıdan sarkarlar hatta Şimdilerde pek kalmadı bikaç kişinin çatısında hala var ama ![]() Cam güzelin çok güzelmiş aheste abla ben de yetiştiremiyorum malesef bi kaç senedir. Bozuluyor hemen ne katlısını ne de katsızını olduramıyorum. Bu sene gene aldım gene bozuldular nedendir anlamıyorum. Alttaki ufak katlı cam güzelin eski cam güzellerinden bizim burda kirpili diyolardı galiba ona eskiden tam hatırlayamadım şimdi. O arsızdır mesela diğer satılanlar gibi bozulmaz. Bol bol çoğalt ondan ablacım gene ondan fayda var yani ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|