agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni3137Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-07-2014, 14:03   #1
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Aheste ablacım maşallah echeveriaların ve sempervivumun göz alıcı Sempervivum bizim buralarda eski evlerin çatılarında yetişir çok hoş durur çatıya dikerler eski oluk kiremitli tek katlı çatılara burda görenek gibi bişey

Mavişlerin yapma çiçek gibiler abla benimkide iki gün önce açmaya başladı yakında ben de eklerim fotosunu inşallah seninkiler kadar coşkulu açar

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2014, 14:34   #2
Ağaç Dostu

aheste's Avatar

Giriş Tarihi: 04-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Aheste ablacım maşallah echeveriaların ve sempervivumun göz alıcı Sempervivum bizim buralarda eski evlerin çatılarında yetişir çok hoş durur çatıya dikerler eski oluk kiremitli tek katlı çatılara burda görenek gibi bişey

Mavişlerin yapma çiçek gibiler abla benimkide iki gün önce açmaya başladı yakında ben de eklerim fotosunu inşallah seninkiler kadar coşkulu açar
Çok ilginç sevgili tömürcek'ciğim, sempervivumların çatıya dikilmesi, sulamasını nasıl yapıyorlarki yaz aylarında, ve çok sıcaklardan etkilenmiyorlarmı? Ben eminim senin mavişlerinde böyle açarlar

aheste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2014, 14:54   #3
Ağaç Dostu

aheste's Avatar

Giriş Tarihi: 04-07-2010
Bu güzelim de, sitemizde eski ve değerli bir üyemizden gelmişti, başka güzellerde var gönderdiği, onları da daha sonra ekliycem Teşekkürlerimle

Name:  DSCN2011.jpg
Views: 439
Size:  48.8 KB

Name:  DSCN2012.jpg
Views: 434
Size:  38.0 KB

Çok güzel çiçeği varmış benim kara kızımın, bol bol üretmek lazım

Name:  DSCN2041.jpg
Views: 439
Size:  45.1 KB

Name:  DSCN2033.jpg
Views: 446
Size:  34.9 KB

aheste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2014, 22:33   #4
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste Mesajı Göster
Çok ilginç sevgili tömürcek'ciğim, sempervivumların çatıya dikilmesi, sulamasını nasıl yapıyorlarki yaz aylarında, ve çok sıcaklardan etkilenmiyorlarmı? Ben eminim senin mavişlerinde böyle açarlar
Evet abla hatta dam koruğu da deniyor galiba sempervivum için Sulanmaz hiç yağmurdan yağmura sulanır onlar Çoğaldıkça çatıdan sarkarlar hatta Şimdilerde pek kalmadı bikaç kişinin çatısında hala var ama

Cam güzelin çok güzelmiş aheste abla ben de yetiştiremiyorum malesef bi kaç senedir. Bozuluyor hemen ne katlısını ne de katsızını olduramıyorum. Bu sene gene aldım gene bozuldular nedendir anlamıyorum. Alttaki ufak katlı cam güzelin eski cam güzellerinden bizim burda kirpili diyolardı galiba ona eskiden tam hatırlayamadım şimdi. O arsızdır mesela diğer satılanlar gibi bozulmaz. Bol bol çoğalt ondan ablacım gene ondan fayda var yani

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025