![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Evet sevgili Akçabardak aslanağzım tohum yapıyor, tohumlarını satın almıştım e-fidancımdan, üzerinde hibrit diyordu ama tohum yaptı ve bu güzel dökülen tohumlardan çimlendi, ama rengi başkaydı şeker pembeydi dönmüş. Yılan kaktüsüm öğleye kadar güneş görüyor, kışın dışarıda durdu hep ama yinede açmadı, sanırım güneş yeterli gelmedi . |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Baksana YeniGineciğim döktürmüş yine zeybekleri, çökertmeleri... onun kileri uzun ve aşağıya doğru sarkık olduğu için çökertme oynuyormuş, benim kaktüsüm hep yukarı dikine olduğu için zeybek oynamış oluyor senin kaktüsüne de bir isim koymamız lazım, ben düşündüm aklıma bir şey gelmedi, YeniGine belki bir şeyler söyler (Canım biz YeniGineyle bazen şaakalaşırız, böyle yazdım diye kızmazsın umarım) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili akçabardak estafurullah neden kızayımki, çok hoşuma gidiyor sevgili Yenigine'nin benzetmeleri, bayıldım çökertme ve zeybek benzetmesine ![]() Halam vermişti bu kaktüsü geçen sene bir dal, onunkisi de yeşildi ve öğleye kadar güneş görüyodu ama çiçek açmıştı, ve halam bilmezde öyle az sulanacağını kaktüslerin her çiçek sulayışında sulardı, aman neyse böylede hoş, belki geç açar, seninki farklı bir türüdür belki, gelebilirsemsem bundan da getireyim. Sevgilerimle... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|