![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhabalar,nasılsın aheste abla? Sardunyaların çok güzelmiş.O bodur olanı var ya,pembe-beyaz açan.Baharın ben de almıştım.Çok keyifliydi.Birgün biri geldi,çiçeğe bayıldı,sonra da çiçek bayıldı.Ne yaptımsa diriltemedim. Sizin köyde ne var ne yok?Biz bugün nişan yaptık,gelecek hafta da düğün,ondan sonra sünnet yapacağız,Allah sağlık verirse.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Alıntı:
![]() Bizim de var düğünler köyde ( sıcakta ) 10 gün sonrada Bergama da bi akrabamızın, görüşmek üzere... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Tekrar olacak ama bu sardunyam iyice coştu ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Campanulam tek tük de olsa çiçeklenmeye devam ediyor (biraz çirkin oldu ama )![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunada jandarma çiçeği diyorlar bizim buralarda, taze sürgünlerinden kolayca tutuyor. ![]() Fuşya rengini okadar uğraştım çimlendiremedim, bu kendiliğinden çimlendi ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Aheste abla, bu jandarma çiçeği (buralarda şeker lale derler) dediğin çiçekten bende de var ama seninki gibi açmıyor. Çok gelişti ve büyüdü. Çok tomurcuklandı ama çiçekler açamadı bir türlü. Eğer sebebini biliyorsan paylaşırsan çok mutlu olurum. Fotoğrafı yüklemek istedim ama hata verdi. Düzenleyen Emine : 12-08-2013 saat 20:49 Neden: İmla hatası |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=aheste;1188610]Bunada jandarma çiçeği diyorlar bizim buralarda, taze sürgünlerinden kolayca tutuyor. Sevgili aheste ile aramız 8-10 km olmasına rağmen,bizim köyde bu çiçeğin adı azıcık farklı: Çavuş-jandarma Bende hem kırmızısı,hem de yavruağzısı var. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sonunda bir küpeliyi açtırabildim, hiç küpeli yetiştiremiyodum bahçemde(balkonumda çok sıcak), bu sene ilaçlarla iyi gidiyo gibi. Bizim bahçede hem kırmızı örümcek, hem külleme, hem de beyaz sinek bolca oluyor. Beyaz sineklere bi çare bulamadım henüz ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
gerçekten öylemi diyorlar?![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben de duyduğumda çok gülmüştüm. Minicik bir poşette köklendirilmiş çelik satıyorlardı çiçek pazarında. Fiyatını sorunca, "o general çiçeği, çok değerlidir" diyerek o minicik şeye 5 TL istemişlerdi. Böyle mevki sahibi, rütbeli çiçekler olunca fiyat da şişiriliyor; ne yaparsın? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel halini daha önce maviş bölümüne eklmiştim sn h_doğan, oğlumun pc sinde (Bergama'da) kaldı, hafıza kartına atmayı unutmazsak yine paylaşırım... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|