![]() |
|
![]() |
#151 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili Sonkez hoşgeldiniz. Hiç bişey olmuyor, yıllardan beri ordalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Teşekkür ederim..Paylaşım yaparsanız benide aralarına katarsanız sevinirim... Düzenleyen sonkez : 25-10-2013 saat 12:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
sevgili aheste, ne zaman sayfana uğrasam gözüm gönlüm açılıyor.inanılmaz güzel ve keyifli.. bizim yerimize de tadını çıkar bu renk cümbüşünün... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2013
|
Bu çiçek çok güzel olmuş diyorum ama sayfayı indikçe her birisine bu da çok güzel diyerek bitirdim sayfaları. Sayın aheste bahçe balkon, gerçekten renk cümbüşü ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudem, sevgili Ahsenn, çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz beğenmenize sevindim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar herkese, 30 ekim de çekilen bir kaç fotoğrafı paylaşmak istedim sizlerle ![]() Çan çiçekli campanulayı sarkmıyo diye üzülüyordum ama o da sarktı biraz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Lobelyam da halâ çiçekli, hiç çiçeği eksik olmadı üzerinden, rengi öyle tatlı bir maviki, fotoğraf makinem tam rengini yansıtmıyor. ![]() (Arka fonda görünen bahçe komşumun bahçesi, balkonum komşumun bahçesine bakıyor) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Yeni aldığım kasımpatılarım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Kasımpatı ve sardunya birarada ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
Sedum palmeriyi ilk sevgili Loveforlife'nin sayfasında görmüştüm ve vurulmuştum.Uzunca bi zaman sonra yakın komşumuzda görünce çok sevindim, hemen istedim, oda beni kırmadı sağolsun ![]() Çiçekmi açacak acaba, bu zaman da çiçek açarmı? ![]() İlk yetiştirdiğim kaktüsüm onu annemin komşusu verdi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentleri sevmezdim ağaçlar netle tanışana kadar, ama şimdi sevmediğim çiçek yok gibi ![]() Sayın Alibabanın gönderdiği echeveria türleri, çok şekerler diğmi, artık onları anne yapraklardan ayırdım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Bu sempervivumu da sevgili Mügem göndermişti, üç yavru verdi, bitane daha göndermişti ama o öylece duruyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Eşimin topladığı mantarlar, bu sene o kadar çok mantar vardıki, bol bol mantar yedik. Bitanesi okadar çok büyüktüki bu görüntüyü sizlerle paylaşmadan edemedim ![]() ![]() ![]() Düzenleyen aheste : 14-11-2013 saat 11:49 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Kasımpatılarım bu sene pek olmadılar, onlara gerekli bakımı yapamadım, pek ilgilenemedim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Mavişim tek tük de olsa açmaya devam ediyor... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Ceylan sardunyamdan eylülde diktiğim çelikler tuttular sanırım. Önceleri pek tutturamıyordum daha sonra püf noktasını öğrendim. Bu püf noktasını sizlerlede paylaşayım, çelikler taze sürgünlerden olacak, koparıldıktan sonra 5-6 saat pörsümesi beklenicek, daha sonra suya ıslatıp canlandıktan sonra da dikilecek ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Bu çıkanlar ne sizce? Bakalım bilebilicekmisiniz...Bu tohumlardan toplayabilmek için gece gece operasyona çıkmıştık ![]() ![]() Bitanede yer minesi çıkmış... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Mandalinalarımız iyice olgunlaştı, portakallarda yeni yeni olgunlaşmaya başladı... (akşam olurken çektiğim için biraz puslu çıkmış) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nasıl böyle açtırıyorlarsa, bu rengini çok istemiştim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili aheste ne zamandır yoktunuz ve tekrar güzelliklerle gelmişsiniz, hoşgelmişsiniz... Lobelya maşallah harika... Kasımpatlarınız, sardunyanız, kaktüs, sukulentleriniz yani bütün çiçekleriniz maşallah sağlıklı, bakımlı çok güzel görünüyorlar... Ayrıca ceylan sardunyaların köklenmesi için vermiş olduğunuz bilgiye teşekkürler... Gönlünüze sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine, sevgili Sevgi çok teşekkürler güzel sözleriniz, beğenileriniz için... Sevgili YeniGine evet yoktum, köydeyken nete giremiyorum artık, Bergama'ya çocuklarımın yanına geldiğimde girebiliyorum nete ancak. Sevgi hanım, daha önce ceylan sardunyalardan birçok denemem oldu ama hepsi kökünden kararıp kalmıştı, sanırım ben becerememişim ![]() Düzenleyen aheste : 13-11-2013 saat 10:21 Neden: ilâve |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bak bu da benimkinin son hali... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2012
|
Sayın aheste;bahçenizi büyük bir keyifle gezdim.Harikalar yaratmışsınız.ellerinize, emeğinize sağlık.Sizin sevginizi hisseden çiçekleriniz ,sevginize karşılık dışa vuruşlarıyla göstermişler güzelliklerini.Başka bir izahı olamaz sanırım bu güzelliklerin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canım loveforlife'cim, istesem beni kırmayacağını biliyordum, ama bir süre daha beklemek istedim, belki bir yerlerde karşıma çıkar diye ![]() Bu arada palmerin çok büyümüş Maşallah, benimkide öyle olur inşallah, saksısı değişicek ama korkuyorum kırılacak diye... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bebd, hoşgeldiniz sayfama, beğenmenize sevindim, güzel sözlerinize çok teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim lisilerimin bir kısmını şaşırma yapamamıştım, tohumları ektiğim kapta çiçek açtılar, şaşırttıklarımsa açmadılar... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Seninki daha da güzel olacaktır, eminim Ahesteciğim... Hiç korkma, değiştir. Kırılan olursa da sokuver toprağa. Bu öyle nazlı bir güzel değil. Kırıldığı yerden daha çoğalıyor. Benimki yıllardır taş gibi topraktaydı (ben o zamanlar agaclar.net'i bulmamıştım henüz) Geçen yıl saksısını değiştirdim. Gübreli bir toprak hazırladım. O kadar çok çelik aldım ki ondan... 4 saksı çoğalttım siteyi bulduğumdan beri, hediye ettim. Buna rağmen bu kadar gelişti. Yine yeni saksı istiyor. Saksısını bir kez daha değiştirecek olsam yine hiç korkmam. Nasılsa kızımın maşallahı var, her çeliği kökleniyor. İnanabiliyor musun, sadece bir çelikten bu hale geldi! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|