![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili Yağmur, Bahçe sayfanız hayırlı olsun, bol ve bereketli bitkiler olsun. Güzel paylaşımlarınızı görmek dileği ile, her şey gönlünüzce olsun, Kolay gelsin. Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Alıntı:
insallah daha bahcede bisey yok ot bile cunku tavuklarim birakmiyor ![]() zaten havalar yeni yeni isiniyor . Artîk yavas yavas ekicem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
pazar gunu hava cok guzeldi esim bahceyi surdu biseyler ekmeye baslarim cumarteside bana kucuk bi sera yapti ![]() iste surulurkenn |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() buda bitmis hali ust tarafa maydanoz giska ektim resimleri tek tek ekleye biliyorum telefondan oyle oluyor.)) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() biz bahceyle ugrasirken kizimda bebisimi gezdiriyordu cicekler takmis resimini cektim .)) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Iste kucuk seramiz Gecen hafta polikarbon levha aldik esim Yepmaya baslasi havalarin yeni yeni isinmasiýla bahce temisligine basladik.)) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
Bahçenizi ve sayfanızı ilgi ile izliyorum , çalışmalarınız tek kelimeyle harika . Dikkatimi sera yapımında kullandığınız polikarbon levhalar çekti. Özel sera naylonuna göre bu malzeme ışığı daha fazlamı iletiyor. veya daha dayanıklı olduğu için mi tercih ettiniz ??.. saygılar... |
|
|
|
|
![]() |
|
|