![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
|
Ben de bundan sonra zor kızarırlar diye düşünüyorum sayın sinbas. Ama olsun kızarmasalar bile komşum turşu olabileceklerini söyledi. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
Şehir: BURDUR
Mesajlar: 1,291
|
Alıntı:
Ayrıca Kırağı düşünceye kadar sağ kalsınlar üzerinde ki küçükleri büyütsünler yeterli. Kızarmayanları Kırağı düşmeden ne var ne yok topluyoruz sonra onu gölge ve serin bir yere seriyoruz sırayla kızarmaya başlıyorlar dalından kopmuş kadar sulu olmuyor ama yinede pazarda satılanlardan lezzetli oluyorlar. Bu arada komşunuz turşuyu ve turşu yapmayı çok seviyor galiba. Biz de de bol bol salatalık turşusu kuruluyor. kışın pilavların yanında iyi gidiyor. |
|
|
|
|
![]() |
|
|