![]() |
|
![]() |
#1081 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
maşallah çok güzel herşey ellerinize sağlık. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Geçen senelerde sadece bina önü ve arka bahçede yuvarlak tarlamla uğraşıyor idim fakat bu sene ağaçlar.net takip ede ede daha bir fazlalaştırdım alanları onun için de fazlaca zinnialara ağırlık veremedim yoksa bina önü, diğer blok önü hep zinnia ile doluyor idi. Şimdi ektiklerim de kendimce seyrelttiğim dediğim zinnialar. Hem bodur, hem de uzayanlardan aslanağızlarım. Sarı aslanağzımı unutmuşsunuuz. Daha tohumdan çıkanlar var ama onları şaşırtamadım. ![]() Yıldızları tohumdan yetiştirdim fazlaca başarılı olamasam da tohumdan fidelemekte diğer çiçeklerde yıldızlarda çok başarılı idim. Maşallah!.. Ama gelin görün ki çoklar diye onları da dağıttım isteyenlere. Böyle güzel olacaklarını bilse idim kesin onlardan da bir öbek yapardım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Zaten 4-5 tane kaktüsüm var. Teşekkür ediyorum, sağoluun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1175235-post1050.htm Teşekkür ederim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Serkan_İstanbul merhaba, hoşgelmişsiniz ne iyi etmişsiniz. Ekmeyi, dikmeyi, ilgilenmeyi, sulamayı yani bitkilerle olmayı çok seviyorum. Ama böyle dostlardan, arkadaşlardan beğeni yorumları geldikçe de daha bir hoşuma gidiyor. Az biraz övüneyim; bugün Kazakistan'dan komşuma misafir bir bayan gelmiş. Bahçeyi görünce baktım fotoğraflıyor Türkçe eh işte. Güzel mi diye sordum. Komşum aracılığı ile konuştuk: Çok çok kim yaptı bunları diye sordu. ![]() Sonra kendi kendime içimden; 'Sanki bizim buralarda çok kadın yapar, herkes kendine.' |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Ağaç Dostu
|
Sayın adneser; tamam anladım. İnşallah ancak pazartesiye zira komşum 2 gün evinde yok. Gelince makro çekim inşallah!.. Teşekkür ediyorum!.. Sayın adneser bu arada yılbaşı çiçeğimi de görmüşsünüzdür; yardıma ihtiyacı var siz yardımcı olabilir misiniz? Düzenleyen YeniGine : 05-07-2013 saat 23:56 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Ağaç Dostu
|
Bina önü tarlalarımın az biraz son halleri!.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Ağaç Dostu
|
Girişlerden; ceylan biri çiçekte, biri çiçeksiz, çelikten ortancam sanırım tuttu (İnşallah!..) ve fazlaca büyümeyen mavişim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Ağaç Dostu
|
Vee bu zakkumlar; Avrupa Konutları peyzajlaması döneminde yer değiştiren zakkumlarım. Kırmızıları... O dönem hepsini tek tek kendim diktim. Az bile onlar bizim 633 tane çam ağacımızı katlettiler... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Ağaç Dostu
|
Bu zakkum daha eski, çok da güzel çiçeklendi... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Ağaç Dostu
|
Akşamsefalarım. Geçen sene tohumlarını yine komşumun 3 yaşındaki kızı ile birlikte topladık; niyetimiz arka bahçeye de öbekler yapmak idi fakat onu da başaramadık. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Ağaç Dostu
|
Sayın YeniGine. Harikalar yaratmaya devam ediyorsunuz. Ancak kulağıma gelen bir şikayeti belirteyim. Sitenizin bahçelerinin gün geçtikçe güzelleşmesinden dolayı ev sahipleri kira bedellerini arttırmaya, kiracılar bundan dolayı mağdur olmaya başlamışlar. Bilgilerinize sunulur. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Ağaç Dostu
|
Evet bahsettiniz vınn dan bu sayede siteye daha fazla girebileceğinizi de söylediniz. Ama fazlaca da göremiyorum sizi... O halde inşallah vınn işe yarar ve inşallaah Bahçe sayfanızın yerini de bulabilirsiniz diyeyim... ![]() Arama kısmına s.serdar bahçe yazıverin barii... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Moderatör
|
Oya ağacında külleme oluyor ona göre önleminizi alın ablacığım. Benim zinnialar güzelleşmeye başladı. Güllerle yanyana çekip yüklerim bu hafta bakın ne kadar büyük çiçekleri var. ![]() Takasa sizin tohumlardan isteriz bende sadece pembe ve tonları var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sayın hdoğan, her sene oyanın küllenmesi meşhur. Ne ilaç yapılmalı ki? Tabi ben daha önce de dediğim gibi küllenme-mantar aynı şey diye bildiğim için ![]() ![]() Diyorum ya bu sene zinnialara ağırlık veremedim maalesef ![]() Teşekkürleer, sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Alıntı:
Yılbaşı çiçeğinizin yapraklarının koptuğunu söylemişsiniz. Şu an durumu nedir bilemiyorum ama ben olsam hemen dallarından yedekler ve saksıtoprağını değiştirirdim. Bana çok sulamışsınız gibi geldi. Yılbaşı kaktüs gibi fazla su seven bir bitki değil. Bu yüzden saksı toprağının fazla ıslak olmaması gerekir. Umarım kurtarırsınız. Kolaylıklar diliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-10-2011
|
Sevgili Yenigine , site bahçenizi beğeniyle takip ediyorum . İlk sayfalardan itibaren tekrar dolaştım , çok emek vermişsiniz .Ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet inan ben de çok rahatladım; saz ekibim bit, pire ve özellikle kenelerden kurtuldular. Onlar da rahat, ben de!.. Çok şükür. Yılbaşı çiçeğim için verdiğin bilgilere de çok teşekkür ediyorum. Sağol... Yüreğine sağlık... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Lalem; hoş gelmişsiniz, çok teşekkürler. Güzel yorumlar beni mutlu ediyor. Sağolun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene Sayın hk50'nin bahçesinde gördükçe çok beğenip özellikle kırmızı rengini; yol kenarında gördüğüm hatmiden tohum alıp ektim ve bu sene çiçeklendiler. İlk pembe rengi çiçeklenmiş idi bugün ne göreyim diğer kökte de kırmızı açmış. Çok sevindim!.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Ağaç Dostu
|
İki rengini de çok sevdim hatmilerin, pembe ve kırmızı... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Ağaç Dostu
|
Yer minelerim hâlâ güzel çiçekleniyorlar... Tohuma bırakmıyorum... ![]() Bu gonca gülümü çok sevdim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Ağaç Dostu
|
Bugün bombus arısını takip ettim ve zinnialarım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |