![]() |
|
![]() |
#751 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili günebakan hoşgelmişsin; beğenilerin sevindirdi beni teşekkür ediyorum, sağolasın. Valla sevgili günebakan nedense ben çiçekleri koklamıyorum. Senin için koklayayım inşallah. Sağolasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Galiba benden başka kimse de koklamıyor kime çiçeği kokuyor mu diye sorsam koklamadım ki diyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, bugün kokladım hiçbir koku alamadım. Kokmuyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene saksıdan bahçeye aldığım sonradan da galiba soğanlar çürüdü deyip üzüldüğüm ve çok şükür ki çürümemiş açtılar. Amarallislerim; fakat zamanı gelince inşallah hemen tekrar saksıya almayı düşünüyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Ağaç Dostu
|
Çok şükür benim de bir küpelim oldu. Rengini bilmiyor idim, fakat kırmızısından da olsun istiyorum inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Ağaç Dostu
|
Ceylanlarım ve hemen önündeki saksıda tohumdan yetiştirdiğim Nemesia (Ömürsüz çiçek) tek bir dalda açtı rengi de çok güzel. Nasıl gelişecek, gelişecek mi hiçbir fikrim yok. Bakalım nasıl olacak? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalarım güzel çiçeklendiler; kendileri fotoğraftakinden daha canlılar maşallah!.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Ağaç Dostu
|
Yuvarlak tarlamdaki kınalarım bu kadar seyreltebildim... Ve aslanağızlarım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçedeki güllerimden... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Ağaç Dostu
|
Nemesia yı yakın, tek çekmeye çalışmışım... Tek bir dal üzerinde çiçeği, nasıl gelişecek merak ediyorum açıkçası. (Aman kuruyup etmesin de buna da razıyım.) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sevgili Yenigine sayfanı yeni coşturdun. Güllerin çok güzel tabii ki hepsi de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Ağaç Dostu
|
Canım karanfilim, 3 senedir benimle, kokuyor mu bilmiyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sayın mandalinleerik, nacizane site bahçesi, ortak alanda ancak bu kadar başarabiliyorum. Beğenileriniz, güzel yorumlarınız inanın beni mutlu ediyor, teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berçin hoşgelmişsin, teşekkür ediyorum. Evet nicedir hiç aklımda küpeli çiçeği yoktu. Fakat bahçe sayfalarında olsun, ana sayfasında olsun gördükçe dedim bende de olsun aldığımda tomurcuğu da yoktu ne renk açacağını bilemedim. Şimdi bir de kırmızılısı olsun demeye başladım. Bakalım bulur isem alacağım inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2012
|
Sevgili YeniGine abla, bahçe yine her zamanki gibi müthiş. Sardunyalarına bayıldım. O kadar coşkulu açmışlar ki gerçek olduklarına inanmak zor. Bir de seni uğraştırdıklarını söylüyordun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fagus teşekkür ediyorum, evet bu sene sardunyalarım güzel bir coştu. ![]() Amarallisler benim geçen yaz saksıda idiler ne hikmetse, nedense bahçeye alayım diye düşündüm sanki daha coşkulu daha bir güzel olurlar diye düşündüm. Ama pişman oldum, bence amarallislerin yeri saksıları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Güzel ablacığım, bana diyorsun ama asıl güzelliği sen yaratıyorsun.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Moderatör
|
Elinize sağlık Sn. YeniGine hepsi çok güzeller. Kına çiçekleri yine çok sık kalmışlar seyreltin ki dallansınlar sık olunca dallanmıyorlar. Bir de saksıdaki karanfilin o sarkan kısımlarını budasaydınız daha canlı çıkardı diye düşündüm. Kolay gelsin. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sevgili Yenigine bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel ama bence en güzeli sizin aziminiz ve bitki sevginiz. Ortak kullanım alanı olan bir yer için bu kadar uğraşmak herkesin yapabileceği bir şey değil. Taktirlerimi ve sevgilerimi sunuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur'um sağolasın ama senin bahçen inan daha güzel. Ve gerçekten kısa bir sürede maşallah büyük güzellikler yaratmışsın. Ellerine, gönlüne sağlık. Küpe çiçeği hiç hevesim yoktu fakat bahçe sayfalarında göre göre özendim aldım bir tane bakalım inşallah kırmızılısını da almayı istiyorum. Nasip!.. Sayın hdoğan teşekkür ediyorum, tamam o halde inşallah az daha seyrelteyim kınaları zaten ben seyrelttikçe bir bakıyorum bir komşu gelmiş almış gitmiş, bir bakıyorum başka komşu; ben de kalanları bahçesi ile ilgilendiğim komşumun bahçesine dikiyorum. Evet karanfili budamaktan öte ben onun toprağını bile değişmedim bu sene. ![]() Sevgili Angels çok teşekkür ediyorum sağolasın 4 saat bahçede kalsam inanın 1 saati kesin dolanmakla geçiyor. Tek başına olunca zorlanıyorum açıkçası. Ama olsun sonuçta seviyorum toprakla uğraşmayı. Hatta komşularım hep derler eldiven kullanın Sema Hanım oysa ben eldiven kullanmayı istemiyorum toprağa dokunmak, toprağı hissetmek daha hoşuma gidiyor. Sevgili dağçiçeği çok teşekkür ediyorum. Evet gerçekten dediğiniz gibi sevmek gerek yoksa inanın şartlarım dolayısı ile hiç uğraşılacak, yapılacak iş değil. Sevmek gerek e ben de seviyorum. Bir de siz gibi beni anlayan dostlar sayesinde taktirleri, beğenileri yetiyor bana. Teşekkür ediyorum, sağoluun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
iyi geceler ablacım,sen bu sardunyalara nasıl baktın Allah aşkına ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira; ne zamandır yoksun hoşgelmişsin. Sardunyalarım aslında fotoğraflardan daha canlı, daha bir güzeller maşallah... Sanırım işin büyük sırrı her bitkide yanmış hayvan gübresi. Bu sene bütün bitkilerimi bütün kış buldukça, gördükçe alıp alıp bir kenara yığdığım yanmış hayvan gübresi ile toprağını karıştırıp diktim. Bir de sanıyorum havaların serin gitmesi. Şimdilik maşallah gayet güzeller. Havalar ısındıkça, güneş fazlalaştıkça ne olurlar bilemiyorum. Sağolasın, teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn yenigine her şey çok güzel maşallah kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Sevgili YeniGine, Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla her şey harika gidiyor. Bahçen oldukça renklenmiş ve güzelleşmiş,sardunyaların da çok güzel açmışlar. Bana verdiğin yılanın kardeşlerini gördüm galiba. ![]() Emeklerine sağlık.Keyifle takip ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Elimden geldiğince, karınca kararınca birşeyler yetiştirmeye, büyütmeye çalışıyorum. Sevgili Tika hoşgelmişsin, teşekkür ediyorum, özellikle sardunya ustasının sardunyalarımı beğenmesine sevindim. Sağol. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine'ciğim; Coştukça coşuyorsun, maşallah sana ve bahçelerine. Daha önce de yazmıştım, güllerine bayılıyorum. Kaç yıldır nemesiayı tohumdan çimlendirmeyi başaramadım ben biliyor musun, lobelya gibi nemesiayı da çok seviyorum ama kısmet olmadı hiç. Sendekinin rengi çok güzelmiş, diğer renkleri de açar inşallah. Ellerine sağlık canım, her şey beklediğinden daha güzel olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili CAN Adalet Hanım çok teşekkür ediyorum, sağolun. Ben de şaşırdım nemesia tohumlarının çimlenmesine zira çoğu ektiğim tohumlar çimlenmediler Adalet Hanım. ![]() Sağolun Adalet Hanım inşallah hepimiz için herşey daha güzel olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|