View Single Post
Eski 25-05-2013, 00:02   #772
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili Sudenur'um sağolasın ama senin bahçen inan daha güzel. Ve gerçekten kısa bir sürede maşallah büyük güzellikler yaratmışsın. Ellerine, gönlüne sağlık. Küpe çiçeği hiç hevesim yoktu fakat bahçe sayfalarında göre göre özendim aldım bir tane bakalım inşallah kırmızılısını da almayı istiyorum. Nasip!..

Sayın hdoğan teşekkür ediyorum, tamam o halde inşallah az daha seyrelteyim kınaları zaten ben seyrelttikçe bir bakıyorum bir komşu gelmiş almış gitmiş, bir bakıyorum başka komşu; ben de kalanları bahçesi ile ilgilendiğim komşumun bahçesine dikiyorum. Evet karanfili budamaktan öte ben onun toprağını bile değişmedim bu sene.

Sevgili Angels çok teşekkür ediyorum sağolasın 4 saat bahçede kalsam inanın 1 saati kesin dolanmakla geçiyor. Tek başına olunca zorlanıyorum açıkçası. Ama olsun sonuçta seviyorum toprakla uğraşmayı. Hatta komşularım hep derler eldiven kullanın Sema Hanım oysa ben eldiven kullanmayı istemiyorum toprağa dokunmak, toprağı hissetmek daha hoşuma gidiyor.

Sevgili dağçiçeği çok teşekkür ediyorum. Evet gerçekten dediğiniz gibi sevmek gerek yoksa inanın şartlarım dolayısı ile hiç uğraşılacak, yapılacak iş değil. Sevmek gerek e ben de seviyorum. Bir de siz gibi beni anlayan dostlar sayesinde taktirleri, beğenileri yetiyor bana.
Teşekkür ediyorum, sağoluun.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön