![]() |
|
![]() |
#571 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
![]() sitede ev yapımı ilaçların tarifi var onlardan kullanın derim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın mandalinleerik; ben minyatür güllerime arapsabunu, tütün, acıbiber, vinalya, her ne deniyor ise uyguladım fakat minyatür güllerdeki sorunu gideremedim. Artık en sonunda sulama sisteminde bir hata yapıyorum demek ki diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Ağaç Dostu
|
Bende de minyatür gül var dediğiniz gibi üzerinde börtü böcek ne ararsan var ama bir o kadar da çiçek var. Diyebilirim yapraktan çok çiçek var. Sanırım yağmurlardan kaynaklanıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine; Alışveriş canavarı vardır ya bazı kişilerin iliğine kemiğine dek işlemiştir kurtulamazlar bu hastalıklarından tedaviside yoktur, bizlerde aynıyız, bir tane bile olsa her çiçek alışımızda ruhumuzda bir dinginlik bir mutluluk, sorma gitsin deymeyin keyfimize varmıdır böylesine bir haz??? ![]() Muhabbetinize ortak olmak istedim YeniGine'cim. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca hoşgelmişsin, iyi etmişsin. evet işte ben de onu diyorum bunu al, onu al, şunu da al gel eve... Sonra da orada bir tane de şöyle vardı keşke onu da olsa idim, yok sonu yani. Ama dediğim gibi Allah'tan benim mazeretim, geçerli sebeplerim varda o düşünce ile kendimi teselli edebiliyorum. Keşke onu da alsa idim diyorum hemen arkasından da alsaydım koymazlardı, koparırlardı, değer mi falan deyip kendimi teselli edebiliyorum. Sizin bahçeleriniz kendinizin zor zenaat valla Allah ım kolaylıklar versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
sn.mandalinleerik fotoğraf konusunu açmayalım lütfen ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
|
Geçen gün arka bahçe sol taraftaki güllerin diplerine gübre verip kabarttım ve sulamak kesin şart. Vakit geç oldu, e sağ taraftaki attığım tohumların sulanması gerek. İnan ol bir komşum, bir Allah'ın kulu gelip de yardım etmedi. Sinir oldum sinir. En sonunda bina görevlisini çağırdım, dedim yetiştiremeyeceğim bari sen yardım et şunları bana bir sulayıver. İşte böyle zamanlarda da boşver alma değer mi deyiveriyorum kendime. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
|
Hay Allah çok özür dilerim foruma fotoğraf yükleyemediğinizi bilmiyordum. Oysa ki o çalışmaları yükleseydiniz bir köşede bekleyen onlarca oje ve yoğurt kabı şimdi çiçeklerimiz için güzel bir saksı olacaklardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
|
Estağfurullah mandalinleerik, benim başlığım site bahçesi başlığı, ortak alan sonuçta. Konumuz da ortak olunca. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Yakın olsaydık yardımınıza seve seve koşardım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
|
cok güldüm gece gece ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mandalinleerik benim mazeretim belli site ortak alan bahçesi, kendime ait değil. Çoluk çocuk, saz ekibim, top oynayan çocuklar, gelen geçen. Yani şartlar zor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
|
Bence kızmaz. Ben biraz bahsedeyim. Sevgili Yenigine, hira yoğurt kablarını çalakalem ojeyle onları bir güzel boyayıp saksı yapıyormuş. Sitede epey övdükten sonra bende görebilir miyiz? dedim, o da fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum dedi. Aradan 3-5 sene geçti halâ fotoğraf gelmedi. Olan eşimin ojelerine oldu. Bir de renk bile verdi "parlak ve canlı renkler" |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevgili hira; ben sana hep diyorum vazgeç şu telefon ile siteye girmekten, al kendine bir pc mi, laptop mu, tablet mi artık ne alacak isen. Evet ben de artık bitkilerini merak eder oldum, hep birlikte görelim inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Önce fotoğraf makinesi sonra, pc. Birlikte dua edelim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Neyse bu sohbetten sonra güzel bir uyarı gelir artık ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
|
![]() zaten kadıncagız bıraktı sayfasını gitti ![]() çünkü toplantıda gördügüm en en canayakın 2 kişiden biriydi ![]() ablacım.. tabi burda kimse alınıp kırılmasın,herkes güler yüzlü ve konuşkandı, sanki herkesi tanıyormuşum gibi hissettim ![]() Düzenleyen hira : 07-05-2013 saat 01:55 Neden: . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
|
Sağol sevgili hira'cık, sağol. Gönlüne sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Ne keyifli muhabbetler yapılmış öyle,bende okumaktan keyif aldım.Sevgili YeniGine,gün gün dahada güzelleşiyor bitkileriniz hepside sağlıklı ve bakımları yerinde maşallah,ayrıca 544.mesajdaki kaynana topuzunda sanki iki adet tomurcuk gördüm açacak galiba...Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berçin teşekkür ediyorum, sağolun. Maşallah ne kadar dikkatlisiniz, tebrikler. Ben kendisine birebir bakıp incelediğim halde acaba tomurcuk mu deyip duruyorum. Evet inşallah açar sevgili berçin. Sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hdoğan, çok özür diliyorum, yakın çekim fazlaca flu çıkmış fakat yine de anlaşılabileceğini düşünerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
|
![]() Yine de üzerlerinde açmış güller ve tomurcuk dolu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Ağaç Dostu
|
Neyse ki, çok şükür diğer güllerimde şu an için problem yok. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|