![]() |
|
![]() |
#2611 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili samur merhabaa, hoşgelmişsin. Doğada çok sıklamenler var ve artık bakıyorum çiçekçilerde de minik çiçekli sıklamenler satılıyor. Benim sıklamenlerim geçen senelerden bu sene hiç çiçek almadım desem yeridir. Ama isterdim dediğin gibi o minyatür sıklamenlerden. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
İşte budur! Doğa sevgisi komple sevgidir. Sadece estetik olanları sevmek değildir. Ağaçla, çiçekle beraber kurdu kuşu, sokaklarda perişan köpekleri de sevmektir. Kutlarım sizi sevgili YeniGine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili asmalıtepe merhaba, hoşgelmişsiniz. Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum sağolun. Biraz evvel de merak ettim ne yapıyorlar diye gittim baktım. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Geçmiş olsun sevgili YeniGİNE. Evet biraz önce üzülerek okudum. Bu gece bizim il de sanırım dondu. Kış zorlu geliyor bitkileri, hayvanları ve dahi sokaklarda yaşamak zorunda kalan bütün insanları Rabbim korusun. Donmuş bitki deneyimim yok. Asmalı'ya çıkmıştım birkaç gün önce dışarıdaki çiçeklerim çok iyilerdi. hatta eve getirdiklerimi bile tekrar taşımayı düşündüm ama iyi ki taşımamışım. Çünki bu gece çok fena don olmuştur. Elbistan' da balkondaki soğanlarım ne oldu bilemiyorum. Ben orada olsaydım örtecektim güya..Bu da kısmetten ne yapalım hayırlısı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Ağaç Dostu
|
Bir ara yine Şanslı ile arka bahçede idim. Görüntü harika idi, hiç yaprağımız da kalmamış... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili YeniGine belli ki hepimiz bu soğuklardan nasibimizi almışız. Hepimize geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Verdiğimiz emeklere üzülmemek elde değil... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Ağaç Dostu
|
Nergis, şebboy ve gazanyalarım. Son hallerimiz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Ben de en çok site bahçesinde bu yıl köklendirdiğimiz ve kocaman olan sardunyalarımızı merak ediyorum..Diplerinden budayınca sanırım tekrar canlandırırız onları.. Bu son soğuklar gerçekten çok etkili oldu gibi.. 11 yıldan beri ilk defa nergis ekili saksılarımı kapalı balkona aldım..Çünkü, kar yağmadan don olayı oldu..Saksılar kar altında kalsaydı, kar ile örtülseydiler bu kadar tedirgin olmazdım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Tebrik ediyorum sizi.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
YeniGine ablacım sana da geçmiş olsun bende senin gibi bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama ilk defa bu kış nasibimi aldım maalesef ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak'ım evet diğer arkadaşların da sayfalarına bakıyorum valla hepimiz donlardan nasibimizi aldık. Şimdi başladım içten içten inşallah kökleri donmamıştır demeye. Hayal; baharla birlikte hepsinden minik minik filizler çıkıyor... Sayın pria, merhabaa, hoşgelmişsiniz. Sardunyalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Laleci merhaba, hoşgelmişsin. Dediğin gibi ben de her kış sardunyaları sakladığım yere sakladım şimdiye kadar bir şey olmadı diye düşünerek... Kayıplar fazla gibi görünüyor, şimdi de inşallah köklere bir şey olmamıştır diyerek baharda minik minik yapraklar hayal ediyorum. Yine dediğin gibi tabi ben de kayıplar fazla olur, zira sitede en garip ben (dermişim.) ![]() ![]() Sağolasııın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Geçmiş oldun YeniGine ablacım, inan bana günlerdir balkona çıkma cesaretini gösteremiyorum... Geçenlerde bi baktım bazıları haşlak haşlak olmuş, geç kalmış olsamda aldım içeri... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira'm çok iyi anlıyorum seni, ben de diğer çiçeklerime bakmaya gidemiyorum korkumdan. Ben de dün akşam biraz daha bina girişine geç kalmış olsam da birkaç saksımı koydum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Ağaç Dostu.
|
Ben bugün site bahçemizdeki sardunyalara bakıyorum da; sanki bu donlu günleri sağ salim atlatacaklarmış gibime geliyor..En hassas bitkiler bunlar.. Eğer sardunyalar atlatırsa diğerleri haydi haydi atlatır.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Ağaç Dostu
|
Sayın YeniGine bana kalırsa sadece 2-3 çiçek aşırı soğuk görmüş gibi. Diğerleri etkilensede kurtulacaktır. O sardunyalar bizim burda olsaydı yaprak kalmazdı üstünde ![]() Sizin saz ekibindeki tüylü olan harikaymış ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Ağaç Dostu
|
Sayın pria inşallah dediğiniz gibi olurlar. Hep don don dedik ben fazlaca tedirgin olsam da böyle donacaklarını pek aklıma getirmemişim demek ki. Bu da bana bir ders olsun işte. Sevgili İsmail inşallah dediğin doğru çıkar. Ben bir de diğer donan bitkilerimi fotoğraflayamadım canımın sıkıntısından. Kalonche, yılbaşım, birkaç kaktüs gibi gibi. ![]() Senin de ürünlerinin donmadığına çok sevindim; şükür. Teşekkür ediyorum, sağolasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Kayıplar hep aynı Yenigineciğim ben kardan çok önce almıştım kapalı balkona su bile vermiyordum donar diye yine de donanlar var .Bahar da göreceğiz bakalım ne haldeyiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Ağaç Dostu
|
Donduk!..
Bahçede çalı minem, donmuş ![]() ![]() ![]() Bahçede aloevera ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Ağaç Dostu
|
Yuvarlak tarlamdaki sümbüller, çoğalmışlar maşallaah!.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Ağaç Dostu
|
Donlardan sonra, bahçede tek çiçekli kalan gülüm. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili YeniGine çok geçmiş olsun, bu sene hiç iyi başlamadı hepimiz soğuklardan nasibimizi almış bulunuyoruz ![]() Ağaç minesi budanırsa belki yeniden yeni sürgünler verebilir, çiçek açıp tohum yaptıysa mutlaka dibine dökülmüştür ilkbaharda o tohumlardan yenileri çimlenir. Bu mevsim de açan güller de tesellimiz oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili yeniginecim, bunun için gülü seviyorum. her türlü koşullarda bile ayakta kalmayı başarabiliyor.birde çiçek açarak zafer işareti yapıyor. keşke bütün çiçekler her türlü zorlukların ardından, zafer işareti verebilseler.işte canım,her canlının bir yere kadar dayanma gücünün olduğunu, ancak anlayıp galiba farkına varabiliyoruz.yoksa biz mi onları ana vatanlarından koparıp, bu zor koşullarda yaşatmaya mecbur bırakıyoruz. sevgilerimle selamlar ...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak'ım, sevgili Münevver'im beğeni ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum, sağolun. Çalı minem inşallah yeniden yeşerir, üzerinde tohumları vardı hatta ben serpiştiriverdim diplerine doğru bakalım inşallah onlar da hayat bulurlar. Ben güllere de bakmayı başaramıyorum. Hele geçtiğimiz yaz hiçbir bitkimle ilgilenemedim. Site bahçesinde gece sulaması yaptıkları için güllerde her türlü sorunu yaşıyorum. ![]() Teşekkür ediyorum, sağoluun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|