![]() |
|
![]() |
#2521 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Maşallah YeniGine ablacım sardunualarına bayıldım ne güzel açmış onlar öyle renkleri muhteşem doğrusu. Kasımpatılar zıp çıktıların ve gardenyaların hepsi çok güzel harikasın ablacım. Benim beyaz zıpçık hiç açmadı ya geçen sene pembesi açıyordu bu sene oda açmaktan vazgeçti. Bende pek ilgilenemedim gerçi ama bu yaz nasıl geçti anlamadım. Offff yazı özledim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sümeyra sağolasın, çok teşekkür ediyorum. Bu sene bahçe ile ilgilenmedim desem yeridir. Ama işte yine de ufak ufak boş bırakmamaya çalıştım. Sardunyalarım yaz boyu hiç çiçek açmadı desem yeridir, yeni yeni açmaya başladılar. Zıpçıktılarım, beyazlar da, pembeler de garibimler kendi hallerinde açtılar bu sene çok şükür. Dediğin gibi bana da yaz çabuk geçti, ama valla özlemedim daha yeni gitti gidiyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili yenigine, havalar serinleyince sardunyaların keyfi yerine gelmiş. ben size bizinkiler kış sardunyası demiştim.benimkilerde canlanmaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sevgili yenigine bahçenizde dolaştım , çiçekleriniz çok güzel , saz ekibine bayıldım.yüreği güzel insanlar yaşadıkları yerleride güzelleştiriyor .emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili aleydi, merhaba hoşgelmişsin. Güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Kendi bahçem olmayınca elimden geldiğince sitenin bahçesinde birşeyler yapmaya çalışıyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak'ım fotoğraflarım deyip de az biraz teknik nedenlerden dolayı geç paylaştığım için öncelikle özür diliyorum. Mavişlerimin son durumları böyle, o sarkan dalları budayayım mı? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Keseceğiniz sararmış dalların bazılarında yeşil olan yerler görüyorum. Onları da dilerseniz denemek amaçlı atmayın, kıyıya köşeye sararmış olan yerlerini temizleyip, yeşil kalan kısımlarını toprağa dikin... ya tutarsa hesabi ![]() Ben de kıyamadım bir iki tane öyle dikiverdim tutarsa tutar, tutmaz ise zaten atılacaklar arasındaydı deyip söker atarız ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
iyi akşamlar o dalları da bir saksıya dikin tutma ihtimalleri var. saksıya toprak ilave edin. kışın korumanıza da gerek yok. terasta açık alanda kalıyor. kolay ürüyor. toprak ekleyin mutlaka |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sevgili Serkan, sağolasın. Gübreli toprak ekleyeyim hem de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler Hanım'ın derya kuzularından benimde oldu sayesinde. Çok teşekkür ediyorum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Ağaç Dostu
|
Tabi hemen dikilmeleri gerekiyor idi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Çok teşekkür ediyorum sevgili Güler Hanım, sağoluun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Ağaç Dostu
|
Kasımpatlarım... Kokularını çok seviyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Ağaç Dostu
|
Son hallerimiz... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Güle güle iyi günlerde sağlıkla büyüt yeni gelen bitkilerini, bol bol çiçeklerini görmek nasip olsun dilerim Sevgili YeniGinem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak'ım inan bugün çok mutlu oldum saat 13.00 gibi geldi kargom, tabi hemen sokağa vııınnn. Saksı arayışı, toprak arayışı derken (Arayış diyorum zira sitede her saksı, her toprak benim. Giderim komşunun bahçesine hiç sormadan alıveririm boş saksısını, farkederlerse bilirlerki saksıları bende) çok şükür diktim hepsini... Bakalım inşallah çiçeklerini de görebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Yenigine yeni yavrularını güle güle büyüt sen o beğenmediğin arajmana yağmur suyu aldı bak seneye nasıl bir arajman çıkıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Bu sene bütün çiçeklerim dışarıda kalacaklar mecburen inşallah donmazlar da çiçeklerini görebilirim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yenigineciğim eğer donacağını düşünüyorsan üzerlerine naylon poşetler geçirebilirsin o zaman dondan veya üzerine kar gelmesinden korursun bence ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili yenigine, don olayı malesef bütün emeklerimizi yok ediyor.sevgili günebakan arkadaşımızın dediği gibi noylon poşet veya büyük pet şişeleri keserek minik bir sera yaratabilirsiniz.hatta birde üzerlerine kortan koli geçirip dahada korunaklı hale getirebilirsiniz.tabi benimki bir öneri gerisi size kalmış.sevgiler. Düzenleyen münevver48 : 08-11-2014 saat 14:20 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Alıntı:
Sorduğun bitki bu muydu acaba? Kendisi Echeveria secunda glauca. En hızlı büyüyen echeverialardan. Çiçekleri de pembe-sarı renkte, güzel bir türdür. Sayfamda adını aratırsan fotoğrafları görebilirsin ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Ağaç Dostu
|
:( Kaldık sokaktaaa...
Yeni yerimizin halleri, kışın soğuktan korumam gereken bitki var mıdır ona göre önlem almak, bir tanesi bile yok olsun istemiyorum. Umarım yardımcı olacaksınızdır... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Ağaç Dostu
|
Kırılmıştı; kırıldığı yerden koparıp ayırdım, sanırım başarmışım, tutmuş gibi.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Yapraklarımız hâlâ yemyeşil duruyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Ağaç Dostu
|
Bu sardunyalarımı da paylaşmadan geçemedim... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Ağaç Dostu
|
Site bahçemizde ateş dikeni maşallah artık bir çalı değil ağaç oldular. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Ağaç Dostu
|
Diğer kasımpatlarım...
Saz ekibim üzerlerinde yatmasalar daha güzel olacak, fakat bir sürü dallarını kırmışlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili YeniGine kasımpatılar ne kadar güzel açmış maşallah. Aynı dert hepimizde var kış geldi bu kadar saksıyı nerelere koyacağız diye kara kara düşünüyoruz. Umarım sağ salim kışı atlatırız hepimiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sümeyra çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Ben çoğu saksımı komşumun camekânına saklıyordum, çok da güzel idi orası. Ama artık o camekân yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|