![]() |
|
![]() |
#1322 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Teşekkür ediyorum, sevgili hdoğan, sağolasın. Tüh burada imişsin ve son anda kaçmışsın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
ailesi tarafından terkedilen şanssız kumrucuk ne kadar şanslıymış ki senin ellerinde bulmuş kendini ablacım.. sen büyütürsün onu sonsuz sevgin ve ilginle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Ağaç Dostu
|
Sağolasın sevgili hira; kumrucuk aslında komşumun bahçesinde idi onun için daha çok onlar sahiplendiler tabi ben yardımcı. Cumartesi günü tatile çıkıyorlar dedim aman ben bakamam bir de Allah korusun ölür falan ondan sonra vicdan azabı, çok üzülürüm. Onun için dedim koyun bir kutunun içinde götürün. Bakalım inşallaah götürürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Yenigine ablam herşeyin maşallahı var gene ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sevgili tömürcek, sağolasıın... Kınalar iyice tohumdalar artık, inşallah toplayabilirim tohumlarını. Kohleria da tam olarak ne ister onu da pek bilemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba ablam Kohleran çok güzel açmış, Kına ve güllerin sen de bir başka güzel emeklerine sağlık.. Kumru'n nasıl oldu? Tutunabildi mi yaşama? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur'um teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet Kohlera çiçek açtı çok mutlu oldum tabi, fakat tam olarak ne ister bilemiyorum şimdilik komşumun bahçesinde sabah güneşi alan bir yerde duruyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sevgili ablacığım, sayfana uğramadan gitmek beni rahatsız ediyor, kendi sayfamdan çok seninkine yazmışımdır ![]() Kumruyu merak ettim son durumu nasıl? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum mandalinleerik, yaz tabi ben memnun oluyorum sağolasın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene oya ağacım daha bir güzel, maşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-06-2012
|
ablacım güllerin çook güzeller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili Muhammed hoşgelmişsin, sağolasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Yavru kumruya üzüldüm, ![]() Ne güzel sevgili YeniGine, nasıl etkilemişsen komşunu, kayıtsız kalamamış senin verdiğin mücadeleye, bu yolda kazanılmış bir kişi bile olsa gelecek için umuttur...Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berçin hoşgelmişsin, ne iyi etmişsin de gelmişsin, ben de dertleşecek bir dost arıyor idim. Teşekkür ediyorum. Bu aralar çiçeklerimden paylaşamıyorum. ![]() Arılar; valla TEMA'yı aradım 'Biz artık arıcılıkla ilgilenmiyoruz' dediler. B.Çekmece Belediye aradım 'Arıcılıkla ilgilenmiyoruz' dediler, K.Çekmece aradım yine aynı cevap. Gelip gidip bakıyorum o büyük delik iyice yok oldu. Ona da aman ya bir tek ben mi varım başkaları ilgilensinler deyiverdim. Amaaa çiçeklerimin üzerinde de gördükçe onları içim de acımıyor değil. ![]() Yani site bahçesinden olumsuzluklar ve olumlu birşeyler. Artık bakalım YeniGine ne yapar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Alıntı:
Bir çoğumuzda aynı sıkıntı mevcut sevgili dost, bahçede biraz daha kolaydır diye düşünüyordum ama sonuç hüzün olunca hepsi aynı... Bizim buradaki, daha önce bahsettiğim çatı aktarımından sonra sayıları azalsa da güvercinlerin üremesi iyi geçmişe benziyor. Terasa konuk olan yavru güvercinleri görünce mutlu oluyorum. Senin için resimlemeye çalışırım, nasıl bekliyorlar onlar için doldurduğum su kaplarını görmeni isterdim. Sıra sıra diziliyorlar, Zeus gelmeden önce olsaydı ne resimler olurdu şimdi... Terazi bir aşağı bir yukarı, bakalım. Ben şahsım adına, insanlığın yaptıklarına karşın doğanın bize yapacaklarından endişe ediyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
sayın yeni gine kumru nasıl oldu inşallah yaşatmışsınızdır selamlar saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Selehattin67 merhaba, hoşgelmişsiniz. ![]() Sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
çok güzel çiçekleriniz var, ellerinize sağlık. sefasını sürün sağlıklı huzurlu inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili YeniGine, yavru kumrucuğa üzüldüm bende kumruları çok seven biri olarak, artık bizim buralarda kumrular yaşamıyor, kargalar bastı bizim köyü, keşke kumrular gelip benim çiçek saksılarına yuva yapsalar, ne zaman bir kumru sesi duysam beni çocukluğuma götürür, çok seviyorum onların seslerini, Bergamaya gittiğimde bol bol dinliyorum, orda bari varda... Çiçeklerinize de üzüldüm, güllerinizede, gülleri ilaçlayabilirsiniz arılar farkedecektir ilaçlı olduğunu, keşke yakın olsaydık, babam arıcılık yaptı senelerce, onları hiç rahatsız etmeden alabilirdi, yakınlarınızda hiç arı malzemeleri satan yerler yokmu, size oradan yardım edebilecek birilerini bulabilirdiniz belki. Herşeyin bir çözümü bulunur bu kadar üzmeyin kendinizi. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili jojoba merhaba, hoşgelmişsiniz. Çok teşekkür ediyorum, sağolun, hepimize sağlıklı, huzurlu olsun inşallah. Evet çok seviyorum doğayı; ama ah bir de çiçeklere nasıl bakılır, ne isterler bir öğrenebilsem... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sağolasın. |
|
![]() |
![]() ![]() |