![]() |
|
![]() |
#601 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Bina önünde dikdörtgen tarlam, iki tane tohumdan çınarım, aynısafalar, fideden hederalar, hanımeli, zakkum, arada belli olmayan ceviz fidanı, yapraktan defne kartopum. ![]() Düzenleyen YeniGine : 08-05-2013 saat 01:03 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Ağaç Dostu
|
Onca emek veriyorsun, mükafat olarak çok güzel teşekkürlerini bildirmiş sana görevliniz, şaka gibi sevgili YeniGine'cim; benim güllerde mantardan yaprakları berbat, böcekleri ilaçladım, hiç böcek kalmadı, fakat mantar için ilaç almam lazım en etkilisi hangi ilaçtır bilemiyorum, sen kullandığına göre faydasını gördüysen ilaç ismini verebilirmisin, bende bir an önce tedaviye başlamalıyım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Ağaç Dostu
|
Arkada, yuvarlak tarlamda tohumdan kına fidelerim. Yakında şaşırtabilirim inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca; Sayın hdoğan'a da sözüm var isimlerini size bildiririm demiş idim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Ağaç Dostu
|
Haklısın sevgili milaca; ama işte dediğim gibi en çok duyduğum isim Topas. Ah bir de ben bulabilsem inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Moderatör
|
Sn. Yenigine kaç günde bir uyguluyorsunuz bu ilaçları? Çok sık kullanmayın toksik etki yapar bitkilerde. Bence diğer atımda Propineb veya Mancozeb içerikli bir ilaç kullanın. Külleme dışında bir hastalık çünkü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hdoğan; teşekkür ediyorum. 1 hafta ara ile ikinci ilaçlamayı yapmış idim son fotoğraflardan önce. Bu sene bu halleri ile çiçeklenmeleri bile benim için güzel bir gelişme oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Saz ekibi ve yaramaz çocuklara rağmen herşey iyi gidiyor. Devamını bekliyoruz. Sevgiyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sevgili SDurul evet kınalarım güzel çimlendiler. Daha çok pakette aldığım tohumlar çimlenmediler. Kınaları ben geçen yaz nerede gördüm ise onlardan tohumlarını biriktirmiş idim. Teşekkür ediyorum, sağolasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Ağaç Dostu
|
Bina önlerine diktiğim hanımelilerin 2 tanesi geceleri mis gibi kokuyorlar. Harika!.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Ağaç Dostu
|
Alisyumlarım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sn Yenigin ellerinize emeğinize sağlık. Umarım bulunduğunuz site kıymetinizi biliyordur, ki eminim öyledir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Ağaç Dostu
|
Hem şaşırdım, hem de maşallah dedim; sardunyalarım açmaya karar vermişler açarlar inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2012
|
Her şey müthiş sayın YeniGine ama çınarlarınıza bayıldım. O ne güzellik öyle. Kaç yıllıklar acaba bu kadar olmuşlar ( hepsini beğeneceğim ama bu akşam nedense her beğene tıkladığımda bir şeyler oluyor yeniden giriş yapmam gerekiyor. Ne oldu bilmiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Ağaç Dostu
|
Ben Topaz'ı güllerdeki küllenme hastalığı için senelerdir başarı ile kullanıyorum. Ancak yinede ben Topaz'ı genel bir fungesit ilacı olarak pek göremiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Ağaç Dostu
|
Bu gülüme bayılıyorum, çok güzel görünüyor bana. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2012
|
Aaa o minyatür gülden bende de var! Çok hoşuma gidiyor benim de, aslında tek minyatür gülüm o . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Ağaç Dostu
|
Karanfillerim yeni diktiğimde gayet iyi idiler, fakat arada bir bozuldular üzülüyor idim, tekrar canlandılar çok şükür. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca çok teşekkür ediyorum; sağol, canımsın güzel yorumların sevindirdi beni. Binada 6 giriş var ben her girişe hanımeli diktim. Ne bileyim işte bilmiyorum ben de kaç tane diktim. O ilk başta gördüğün hanımeli ben bahçe işine başladığımda tek o vardı o 5 seneliktir. Fakat diğerleri 4 sene oldular. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mandalinleerik ![]() Teşekkür ediyorum, sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fagus çok teşekkür ediyorum, sağol... Çınarlar bu sene üçüncü seneleri evet inşallah büyürler kocaman ağaç olurlar diye bakıyorum hep. Güzel yorumların, ziyaretin için teşekkür ediyorum, sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Ağaç Dostu
|
Sayın s.serdar teşekkürler; ben bu konularda fazlaca bilgim olmadığı için sitede genelde hep okuyorum mantar için etkili Topas. Fakat ben de bizim buralarda hiç Topas a rastlayamadığım için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Ağaç Dostu
|
Bu seneki sarmaşık gülüm, kanalar yine büyüyor, karanfillerim, yine 4 senelik bir hanımelim ve mutfak atıklarını toprağa gömdüğüm için filizlenen patates ve domateslerim. ![]() Düzenleyen YeniGine : 11-05-2013 saat 01:23 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Ağaç Dostu
|
Keşke hep yaz, kış böyle olsalar ve devamlı bu kadar güzel koksalar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Yenigine ablacım ellerine sağlık herşey okadar güzel ki maşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|