![]() |
|
![]() |
#4261 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-10-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Alıntı:
Renk değiştirmesi çok hoş.. Yağlı boya tablo gibi.. ![]() Ben de Solanum'u çok seviyorum.. Her gördüğümde bir dal koparıp köklendirmeye çalışırım.. Geçenlerde köklendirmeye çalışmayın, doğrudan toprağa dikin dediler.. Doğru mudur bilmem? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kedileri uzaktan seviyorum.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Ağaç Dostu
|
Canım, geçmiş olsun.. Nedir bu kedilerden çektiğimiz ![]() 4252 nolu mesajındaki Solanuma şaşırdım, bu Solanum Mersin'li mi? Bende hiç böyle açmadı da.. Gazanialar da çok iri açmışlar maşallah, çok güzel görünüyor hepsi de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Jakin, sevgili Adalet Hanım çok teşekkür ediyorum, sağolun... Sevgili Jakin, solanumum sevgili Adalet Hanım'ın hediyesi; sağolsun Mersin'deki bahçesinden çelikten köklendirip getirmişti bana. Ben de kara kara düşünüyorum kışın nasıl koruyacağım diye. Yine sevgili Adalet Hanım'ın önerisi ile dibine yanmış gübre döktüm. İnşallah donmaz diye dua ediyorum valla... Sevgili Adalet Hanım benim solanumum Mersinli; tekrar çok teşekkür ediyorum, çok sevdim kendisini inşallah kışı sağ salim atlatabiliriz. Renk değiştirdiğini de fotoğrafladıktan sonra farkedebildim. ![]() Keşke havalar hep böyle olsa, ne çok sıcak, ne çok soğuk. Bu dönem çiçekli bitkilerim hepsi maşallah çok güzel çiçeklendiler. Ben de farkındayım gazanyalarımın, kadifelerimin, sardunyalarımın daha iri çiçek açtığını. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2015
|
Geçmiş olsun canım.Ah o canlar ! Sevildiklerinden emin olunca her türlü kaprislerini yapıyorlar. ![]() Kasımpatların harika duruyor.Ellerine ve yüreğine sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak sedumunu yenilemiş görünce; ben de bugün yenileyeyim dedim fakat kıyamadım. Çiçek açsın geçsin öyle yaparım diye düşündüm. Neyse ki Allah'tan yaz başı birkaç taneyi ayrıca dikmiş idim. ![]() ![]() İlkbaharda çiçekleniyor idi, sanırım çiçeklenecekler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Ağaç Dostu
|
Güllerim; son gayretleri... Bu sene hiç bakılmadılar, inşallah nasip olur ise şubat ayında derin budama yapabilmeyi düşünüyorum. Bina önündeki o güzelim güllerim, mantolama ve boya yüzünden hepsi derinden kesildi; umut bahara bakalım yeşerecekler mi yeniden... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Ağaç Dostu
|
Lantanam... ![]() ![]() Sardunyalarımı yedeklemeye başladım, gidecekler binanın toplantı salonuna... ![]() Kasımpatım... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Ağaç Dostu
|
Komşumun sardunyaları... Sardunyalar için olan gübreden vermiş. Ben de diyorum, aynı yöne bakıyorlar, benimkiler neden böyle çok ve iri çiçekli açmadılar... Ben de gübre verdim fakat benim verdiğim gübre çiçek açan bitkiler için idi... Demek ki farkediyormuş... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Ağaç Dostu
|
Yazın köklendirdiğim kalonçlar açmayınca ben de gittim açmışlarından aldım... Geçen sene bahçeye diktiklerimiz dondular tabi ki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Bende sardunyalarima genel bir bitku besini veriyorum. Diger ciceklerimde de kullanmak için genel kullanim gubresi aliyorum. Sardunyalar için olan besini deneyecegim. Merak ettigim şu ki; halen gubre veriyor musun sardunyalara? Ben gecen hafta ic mekana aldım ve sulamayi en aza indirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira'cık 20 gün falan olmuştur en son, bahsettiğim gübreden vereli, peki sen memnun kaldın mı kullandığın gübreden? 4 gün önce bina görevlisi sulamış bütün bitkilerimi, yarın-öbür gün ben de alırım artık korumalı bir yerlere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Ağaç Dostu
|
Nerede ise 2 hafta olacak hâlâ tomurcukta, inşallah açacaklar... ![]() ![]() Bugün daha belirginleşmişler, nasıl sevindim minik minik filizleniyor. Bitkinin kışın dona karşı dayanıklı olduğunu öğrendim, peki bu minikler dona dayanabilecekler mi? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Ağaç Dostu
|
Kedilerden çiçekleri koruyabilmek... ![]() ![]() Budadığım birkaç sardunyanın fazlaları; hercai menekşe mi diktim, sardunya mı diktim belli değil... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı salonuna gidenler... ![]() Sağolsun komşumun balkonundalar gündüz açıp, gece kapatıyor. ![]() ![]() Bu naylonlar echeveriamı ve sardunyalarımı korur mu? ![]() Binanın içine aldıklarım... ![]() İnşallah kayıp vermeden bu kışı atlatabilirim diye dua ediyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Ağaç Dostu
|
Eski çiçeklerimden birisi de vefakâr lantanam. Çok da seviyorum. Bu sene kendi binamın kapısının önüne aldım 1.5-2 aydır benimle komşumda kendisini yapma çiçek sanıyormuş, 'Bunu da poşetlesek mi' dediğimde güldü ve lantanamı da poşetledik. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Bizde kışa hazırız. Hep iceri toplandık.. butun kızlar toplandık 😘 yine herzamanki hatami yaptim, yilbasim tomurcuklanmadan evvel kışı geçirecegi bir köseye almadım. Şimdi yer degişikliginden dolayı Tomurcuklarını pıtır pıtır dökmez inşallah diye dua ediyorum SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Ağaç Dostu
|
Ellerine sağlık, inşallah zararsız-ziyansız atlatabiliriz bu kışı sevgili hira'cık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-12-2016
|
çok güzel ellerinize sağlık ![]() bizim siteye de böyle bir bahçe lazım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili y.sule, sağolun... O halde siz de ufaktan ufaktan başlayın ekip-dikmeye derim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Ağaç Dostu
|
Sabah sabah içim açıldı, sevgiler YeniGine.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-12-2016
|
önce sizin gibi insanlar lazım apartmana sevgili yenigine ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ediyorum sevgili Jakin, gönlüne sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet sebzeciliği de sevdim, biberlerden komşularım turşu yaptılar acı oldukları için ben istemedim. Fakat geçen sene turşu yaptığımız komşum bu sene çok gezdi, turşunun tekrarı olamadı bu sene, onun bahçesine ektiklerimi de başka komşular yaptılar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Acıyı ben de pek sevmem o yüzden dikmiyordum ama yeni sezonda biraz acı biber dikmeyi düşünüyorum. Acısız da olmuyor. Sağlık olsun inşallah yeni sezonda siz de ekersiniz. Sevgilerle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Ağaç Dostu
|
Çok şükür, nerede ise 1 ay. Bir tomurcuğumuz açtık... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |