![]() |
|
![]() |
#3601 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2015
|
Sayin YeniGine sizin olayını resmen cezaevi açık görüş olayina donmus,hem üzüldüm hem güldüm,yanlış anlasilmaktan korkarım,güldüm derken bende de aynı sorun var,bahce veya balkon olmadigindan evin girişinde merdivenlerde tutuyorum saksilari birde korkuyorum çalıcaklarr diye,dilerim birgün bahçenize kavusursunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2015
|
Sevgili YeniGineciğim,bahar dalı fidesi ve katmerli gülhatmi tohumları için çok teşekkür ederim.Eve gelir gelmez suya koydum.Yarın sabah işe gitmeden önce ekerim diye düşünüyorum. Telefonda anlattığım gibi apartman görevlisini suça teşvik ettirmeyeceğim. ![]() O güzel yüreğine sağlık canım çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın mandalinleerik, uzun bir aradan sonra merhaba, tekrar hoşgelmişsiniz. Çok teşekkür ediyorum, sağolun fakat artık eskisi gibi ekip-dikemiyorum, işte az biraz olduğu kadar, hiç yoktan iyidir diyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki dediğiniz gibi bizlerin işi zor; sevince vazgeçemiyoruz da ne yapalım olduğu kadar... Çok teşekkür ediyorum, sağolun inşallah bir gün sizin de bahçeniz olur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Ağaç Dostu
|
İlk açan sümbülüm... ![]() Üzüm sümbüllerim ve lalelerim de büyüyorlar... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Benim sümbülcüğümü kıskanıp açmıştır o ![]() Şaka bir yana çok güzelmiş rengi, ne güzel kokuyordur... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Ağaç Dostu
|
Canım, benim ufaklık bile çiçeklerini açtığından beri (ki görmüşsündür, sadece 3 çiçeği var üstünde) buram buram koktuğuna göre senin güzelliği düşünemiyorum, maşallah ![]() Kendi haline bırakılınca daha rahat ediyorlar sanırım. Annemlerin bahçedeki soğanlıların hepsi sürekli yerlerinde kalır, soğanları hiç çıkarılmaz ama mevsimleri geldikçe salına salına şovlarını yapıp herkesi mest ederler, hiç nazlanmazlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah annenlerin soğanlılarına o halde sevgili A-NOMAD'ım, ben de hiç sökmedim geçen seneye kadar fakat o kadar çok soğanlımı kaybettim ki, yok oldular hep. Bir geçen sene bulabildiklerimi söktüm sanırım onlar da beslenememiş özellikle laleler şu an çoğunluğu tek yaprak halindeler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Ağaç Dostu
|
Sayın telato'nun bana göndermiş olduğu sümbülteberimi bugün söküp saksıya aldım, (yine koruma amaçlı tabi) 2 tane yavrusu kendiliğinden ayrıldı, diğer yavruları korkuma ayıramadım... ![]() ![]() Ve saksıya diktikten sonra fotoğraflamayı unuttum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Ağaç Dostu
|
Yine ilk açan nergisim... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekte kumkuatım... ![]() ![]() 2 ay oldu nerede ise, hâlâ tomurcukta açelyam... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Alıntı:
Yavrularına iyi bakın ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Dua etmek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Ağaç Dostu
|
Sümbüllerim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Ağaç Dostu
|
YeniGine'ciğim, senin bahar çoktan gelmiş, biliyorum çok yoruluyorsun ama bunları böyle rengarenk görmek de ömre bedel. Solanum dan bahsettin mi ben mi görmedim? Yaşıyor mu acaba? Bir de atlasları merak ettim, hepsi de tuttuysa yer gök atlas olacak demektir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili CAN Adalet Hanım aslında yorulmuyorum zira ekmek-dikmek çok seviyorum. Fakat işte olanaklar, imkânlar zorlayınca daha çok üzülüyorum. Saksıya aldığım sümbüller hesapta korumak için ama bu sefer de gelin görün ki kedicik wc niyetine kullanmak istedi. ![]() ![]() Nergisim ve hemen arkasından da az biraz solanumum çıkıvermiş. Kışı bina içersinde geçirdi ve 2 hafta önce kadar çıktık dışarı. Ve niyetim ayrıca fotoğraflayıp size kızımı gösterip yapmam gereken bir şey var mı diye sormak idi... Atlaslar hâlâ toplantı salonunda duruyorlar, korkuma dışarı çıkaramıyorum. Hani şu mart ortalarını görmeden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Emin ol pek seviniyorlar, mesela benim Güler atlas dışarı çıktığından beri sevincinden şüpheli oluşumlar (tomurcuk olmalarından şüpheleniyorum, inşallah öyledir) çıkartmaya girişti ![]() Mart kapıdan baktırabilir haklısın ama olsa olsa 1-2 gün baktırır, korkma ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Ve bana göre Güler atlas tomurcukta sevgili A-NOMAD. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Ağaç Dostu
|
Aloe verayı bilemem ama atlaslarını çıkar artık, vaktidir. Bahar bereketiyle gelir merak etme, eminim o saksıların çok güzel yeşerip yüzünü güldürecekler. Ağzından bal akıyor şekerim, inşallah dediğin gibi tomurcuktadır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
YeniGinem gönderdiğin soğanlar yeşermeye başladı. Malum Eskişehir iklimi, sizinkiler solunca benimkiler açıyor ![]() . Merakla bekliyorum renklerini, bana süpriz olacak senden ve Sdurul ablamadan gelenler. Açanları bizim içinde kokla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili yenigine senin bahçeye bahar gelmiş galiba ohh mis gibi sümbüller nergizler açmış harikalar ya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Ağaç Dostu
|
Harikasın YeniGine'ciğim, neyapıp edip Solanum'u yaşatmayı başardın, tebrik ediyorum ![]() Derli toplu bir görünüm istiyorsan sağından solundan kırpıştırabilirsin, hatta bundan hoşlanır bile. Kısa donlarda(yarım saat-bir saat) bitkiler fazla zarar görmüyorlar, uçlarda birkaç cm. donsa da gövde ve kalın dallar sağlam kalıyor korkma. Nergislerin sümbüllerin de can yakıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili aleydim benim de lale ve muskari soğanlarımın henüz çiçek sapları görünürlerde yok. Lalelerin renkleri bana da sürpriz olacak, ben de bilmiyorum. Ve merakla bekliyorum; hergün kontrol... Teşekkür ediyorum, sağolasıın... Sevgili günebakan'ım tek tek açıyorlar yavaş yavaş. Öyle çok dağınık yerlere dikmişim ki bunlar binanın ön tarafına diktiklerim. Teşekkür ediyorum, sağolasıın... Sevgili Adalet Hanımcığım solanumum zaten hemen bina girişinin kapı önünde duruyor ![]() ![]() Teşekkür ediyorum, sağoluun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Ağaç Dostu
|
Bu sümbüllerimi paylaşmayı unutmuşuum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Eskiden amiral marka kedi kumu alırdım bizim kediler çişleri gelince bahçede de olsalar koşa koşa gelir eve kumlarına yapar üstlerini örter yine dışarı giderlerdi. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Ağaç Dostu
|
![]() İnşallah düşündüğüm gibidir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |