![]() |
|
![]() |
#3571 |
Ağaç Dostu
|
Kışa dayanıklı çiçekler yok mu arkadaşlar. Onları sevmiyor musunuz? Niçin bu kadar hırpalıyorsunuz kendinizi... Sevgili YeniGine ne güzel söylemiş. Mevsimlik ekeceğim diye, ben olsam öyle yapardım ki öyle de yapıyorum... Sevgili YeniGine üzmeyiniz kendinizi. Mevsimlik ekersiniz, mevsimlik fideler satılıyor alıyorsunuz-biliyorsunuz onları dikersiniz. Eminim sizin sevginizle beslenince onlar, bahçenizi tekrardan rengarenk yapacaklardır... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Ay,bu ne güzel gece sohbeti,uyuyamayanlar birbirini bulmuş.YeniGinecim,çok haklısın ,kayıplara üzülüyoruz.Geçen yıl parlak mustafam dondu.Hala aklıma gelir nasıl dondurdum diye.Aslında durum ne, ona göre çiçek edinmeliyiz.Sizin düşüncenizi de doğru buldum.Mevsimlik çiçekler en iyisi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Mücevher Çalısı, sevgili sevgihoca'm çok teşekkür ediyorum, sağolun. Gönlünüze sağlık. Benim en büyük sorunum yerim yok, sulama yapabileceğim ortamım yok. 5 senedir ekiyorum-dikiyorum ortada bir şey yok. Hep kayıp-zarar. Bu da beni üzüyor tabi. ![]() 5 sene önce zıpçıktı soğanları diktim. Dikerken ne hayaller çoğalacaklar diktiğim yer çiçek açtıkları zaman bembeyaz ve pespembe olacaktı. ![]() ![]() Düzenleyen YeniGine : 11-01-2016 saat 23:13 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Ev içinde menekşe yetiştirebilirsin aslında ![]() Güneşle arası iyi olmayanlardan mesela yılbaşı kaktüsleri içeride yaşayabiliyor, spathiphyllum falan da olur... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine, Bütün sevdalardan vazgeçtim bu kayıplar yüzünden. Ne var ki, bir tohum, çıkarınca başını topraktan dayanamadım, döndüm sözümden. Bu sevda bitmez arkadaşım, her bahar başlar yeniden.. YENİ YILDA, YENİ GÜZELLİKLER DİLEĞİ İLE, SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM TÜM SEVDALI YÜREKLERE.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Ağaç Dostu
|
![]() Cesaret verdiniz; fakat işte hep söylediğim gibi yerim-yurdum yok. Ve bu gerçek doğrultusunda ben hep kayıplar vereceğim. Bu da beni çok üzüyor, canımı sıkıyor. Dediğiniz gibi bu sevda biter mi bitmez çok haklısınız. Zaten artık eskisi kadar ekip-dikmiyorum. Her sene azalıyor maalesef. Çok teşekkür ediyorum, inşallah yeni yılda size de yeni güzellikler nasip olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Ağaç Dostu
|
Bir vakitler üçgen tarlama diktiğim sümbüllerim büyüyorlar. ![]() ![]() Açelyam, nerede ise ayı geçti tomurcukta çiçek açmıyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Ağaç Dostu
|
Atlas çeliklerim, valla çok şükür maşallahları var... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Ağaç Dostu
|
Camın dışından fotoğraflayabildim, zira komşum evde değil... Sanki rengimiz solmuş gibi geldi bana... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
önceden hazırladığın genişçe bir saksıya oturtarak yerleştirebilirsin. Sakın ikisini birbirinden ayırma, bütün halde çıkarabilirsin, hadi kolay gelsin, senin tabirinle rastgele ![]() Yerleştirdikten sonra yanlarında boş yerler kalırsa, toprak ilave ederek işlemi tamamlamış olursun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
yılbaşın çiçeğine bayıldım ablacım benim. maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ediyorum, sağolasın sevgili hira'm. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2015
|
Sevgili YeniGineciğim,yılbaşı çiçeğin gelin gibi olmuş.Seyrin sefan bol olsun diyorum.Ah biz iflah olmaz çiçek delileri ![]() Yüreğine ve emeğine sağlık canım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Aliyye çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Benim çiçek bakabilme olayım böyle işte hiçbir çiçeğim benimle değil. ![]() Çok teşekkür ediyorum, sağolasın... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2009
|
Sayın YeniGine, bence komşularınız çok şanslı- sizin birbirinden güzel bitkilerinizi ağırlıyorlar, evleri şenleniyor. Keşke benim de yılbaşı çiçeğini bana emanet edecek komşularım olsa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Ağaç Dostu
|
Sayın flaneuse merhaba, hoşgelmişsiniiz... Çok teşekkür ediyorum, sağolun. Ben de çiçeklerimi kimselere vermek istemem fakat işte yerim-yurdum yok onun için mecburen dondan koruyabilmek için veriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Ağaç Dostu
|
Bugün ne buldum?
Hem sevindim, hem de kendime şaşırdım. 5 senedir bahçedeki bahar dalını sularım, incelerim hiç meyvesinin kuruduğuna denk gelmemişim. Bugün kuruyan meyvesinin içine bakınca bir sürü çekirdeğini gördüm. Şimdi bunları çimlendirebilir isem bahar dalı fidelerim mi olacak?.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Ağaç Dostu
|
Yine bugün üçgen tarlamdaki sümbülleri söküp, iki saksıya tekrar diktim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Ağaç Dostu
|
Sedum Palmerim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Ağaç Dostu
|
Üçgen tarlamda kalan nergisim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Ağaç Dostu
|
Üçgen tarlamda 3 tane nergisim kalmış sevgili gilan, ikisinde hiç çiçek yok. Ve evet harika kokuyor. Nergislerin kokusu bana baharı çağrıştırır hep. Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Ağaç Dostu
|
Önceki senelerden toprakta kalan sümbüllerim... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2015
|
Sevgili YeniGineciğim,bahçede minicik bir çiçek,bir renk bizi mutlu etmeye yetiyor. ![]() Bol renkli bahar bahçelerimiz olsun inşallah.Bende bu gün sümbülümün açtığını görünce çocuklar gibi mutlu oldum. Bahar dalını çimlendirdiğinde bir fide de benim olabilir mi? Ellerine ve yüreğine sağlık canım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Aliyye tam yorum yazarken, elektrikler gitti ![]() Şimdi tekrar baştan; bu sene ben çok istedim bir sürü çiğdem soğanı alabileyim, fakat nasip değilmiş ![]() Bahar dalı tohumlarımı çimlendirebilir isem tabi ki seve seve paylaşırım seninle. ![]() Teşekkür ediyorum, sağolasııın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Ağaç Dostu
|
Sıklamenlerim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sayın Yenigine maşallah yine boş durmayıp coşturmuşsunuz. Allah size uzun ömür versin de biz de bu güzellikleri seyredelim. Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sevgili YeniGine,bir de bahçeli bir eviniz olsaymış neler yaparmışsınız.Takip ediyorum,bütün çiçekleriniz birbirinden güzel.Sıklamenleri de görünce dayanamadım.Allah gönlünüze göre hatta daha fazlasını versin.Hepsi çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|