![]() |
|
![]() |
#332 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
ben etiketle artık uğraşmıyorum, bir cd kalemi ile hemen ekim yaptığım kapların üzerine yazıyorum çok pratik oluyorsizede öneririm. o çocuklara 'burada helvacı dede yatıyor vallahi çarpılırsınız tepinmeyin buralarda' gibi şeyler söyleseniz ablacım ![]() Düzenleyen hira : 01-04-2013 saat 07:36 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
|
Çok küçükler daha, belli olmuyor, sevgili YeniGine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Tika; teşekkür ediyorum. Apartman bahçeniz de küçükmüş ne kadar güzel işte bence oraya da bir el atın; emek verdikçe, ilgilendikçe güzelleşecektir... Ama evdekiler, balkondakiler deyip geçmemek gerek; bir sürü çiçek var oralarda. Çok da güzeller maşallah. Saksı değiştirmek sınav kâğıtlarını okumaktan daha zevkli olmuştur; ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi teşekkür ediyorum; inşallah sağlıklı büyürler, sağol. Sevgili hira hiç aklımın ucundan bile geçmedi ki, düşünmüş olsa idim en azından paketlerini atmazdım. ![]() Tamam sevgili SDurul; büyütebilirsem anlayabilirim inşallah ilerde. Sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili Yeni gine, ne güzel çıkmış tohumlarınız elinize sağlık. Bazı tohumların ne tohumu olduğunu ayırt etmek biraz güç oluyor helede benim gibi geçen yıldan kalan tohumları karışık olarak topladı ve öylece ekti iseniz.. ![]() Sanırım en güzeli paketlerini dikerken saksıya yapıştırıp emin olmak. sizinkiler dört yaprak olunca ne tohumu oldukları hemen belli olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili almanyalı teşekkür ediyorum. ![]() ![]() İnşallah dört yapraklı olduklarını görür isem anlarız hep birlikte. Sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
Lalelerim geliyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
|
Sağolsun; komşularımdan biri fotoğraflar konusunda yardımcı olmaya çalıştı bana. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
|
Sümbülüm ve kelebek. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
|
Hercailerimîn hâlâ maşallahı var!.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçedeki papatyalar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene hepsi ayrı ayrı yerlerde, tek tek açtılar. Geçen seneki toplu halleri daha güzel idi... İsimlerini bilemiyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Ağaç Dostu
|
Gravilla (Yanlış telaffuz ediyor olabilirim) gittikçe güzelleşiyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
![]() Karga ve saksağanlardan bizler kiraz yiyemiyoruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
|
Kiraz ağacının hemen altı; komşumun fakat bu bahçe ile de az buçuk ben ilgileniyorum sağolsun sevdiğimi bildiği için, hem de kendisi rahatsız onun için bahçesini bana açtı; benim için aldığı Yeni Gineler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
|
İşte en güzeli de bu; bina görevlisi bütün otları biçti, mis gibi ot kokusu etrafta, etraf tertemiz oldu, bana meydan açıldı. Budadığım ve filizlenen güllerim, geçen seneden komşumun kırılan, çöpe atarken yakaladığım küpü. İnşallah lobelya tohumu ekmeyi düşünüyorum. Ama oraya tohumu atar isem kim su fısfıslayacak kara kara onu düşünüyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
Bu da canım Postakim (Çocuklar taktı ismini Postaki diyorlar) ki hiç arka bahçelerde gezinmez ama ben orada olduğum için benimle. Benim işim bitene kadar bekler beni nasıl işim biter hadi gidiyoruz derim hemen kalkar bir geriniir sonra düşer yamacıma; birlikte binanın ön tarafına gideriz. Hiç yalnız bırakmaz beni. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada binanın ön tarafındaki lalelerim de çok güzel açıyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeği geçmek üzere olan soğanlıları hemen çiçek saplarını kökünden kesiyor ve yamacına açtığım çukurlara yanmış koyun gübresi dolduruyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
Selam sayın YeniGine Ortak alan olan site bahçesinde böyle bir görevi üslenmek ve başarı ile yürütmek beceri ve cesaret ister. Sizi tebrik ederim. Güzel çiçekler yetiştiriyorsunuz. Çiçek bitince gelecek seneye sağlıklı soğan elde etmek için yaptığınız uygulamayı çoğu kişi bilir ama uygulamaz. Mesela ben ![]() Tekrar tebrik ederim. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Ağaç Dostu
|
Sayın KAPTANzst teşekkür ediyorum... Doğayı seviyorum, nacizane elimden geldiği kadar sevdiğim çiçekleri yetiştirmeye çalışıyorum. Evet gübreliyorum çiçeğini kestiğim soğanlıyı; ben de yeni öğrendim. ![]() Sağolun... Sayın adneser; teşekkür ediyorum. Elimden geldiği kadar başarmaya çalışıyorum. Komşular sağolsunlar çok güzel çok güzel deyip duruyorlar; biraz da yardım etseniz deyince de yok ben anlamam deyip kaçıveriyorlar... ![]() Sağolun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Moderatör
|
Bence de gayet iyisiniz. (Biraz gaz vermek gibi oldu) İlk fotoğraflara bakınca bayağı bir mesafe katettiniz. Elinize sağlık. İş konusunda genelde herkes öyledir canınızı sıkmayın. Çok güzel çok güzel derler, gel biraz yardım et deyince de mırın kırın ederler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sayın hdoğan... Evet ben de ilk fotoğraflara bakınca bu fotoğrafı neden siteye koymuşum ki acaba diye kendi kendime soruyorum... ![]() Komşular; aman yardım etmesinler, gölge de etmesinler. Daha önce de bahsetmiş polis lojmanları ile ortak alanda oturuyoruz. Bakalım ne zararlar verecekler çiçeklerime. Şimdiden onları düşünmeye başladım kara kara... Yaşasın sabah tohum atmış idim onları kim fısfıslar diye de düşünürken şu anda bir yağmur yağıyor ki süper!.. Tohumlar sulandı... Düzenleyen YeniGine : 03-04-2013 saat 16:47 Neden: Ek yapıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın YeniGine Çalışmalarınızın gayretlerinizin karşılığını almanız,hayal ettiğiniz güzel bahçenizi gerçekleştirmeniz dileğimle.Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben de etiketledim ama etiketler zamanla düşüyor ne yazık ki. Saksının üzerine keçeli kalemle yazmıştım bazılarını da. Onlar da ıslanınca dağılmış. CD kalemi en sağlıklısı olurdu herhalde. Yapılan hatalar doğruyu bulmamıza önemli katkıda bulunuyor. Bence keçeli kalemi denemelisiniz Sevgili YeniGine... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Adil, teşekkür ediyorum; sizlerin bahçelerinin yanında benim nacizane tek tük çiçeğim lafı bile olmaz. Güzel temenniniz için çok teşekkür ediyorum; sağolun. Sevgili loveforlife; hiç düşünemedim ki, oysaki site sayfalarında da bolca görüyorum hep isimleri yazıyor arkadaşlar. Şimdi hep gözümün önünde tohumları diktikten sonra etrafı toplarken o poşetleri avuçlayıp avuçlayıp çöpe attığım. ![]() Teşekkürler. Sayın hdoğan; nasip, kısmet olur ise seneye inşallah tohumlardan önce ilk iş CD kalemi ve kaliteli plastik kaşık almak olsun. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Canım ablam bunlar karanfil mi? http://www.agaclar.net/forum/attachm...-p1010057a.jpg Renk muhteşem! Lalelerinle çok uyumlu.. çöpe atılmak üzereyken yakaladığın kırık küpünü de pek beğendim, keşke böyle kırk küp kırkının da kulpu kırık küp, bir de ben bulsam.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|