![]() |
|
![]() |
#3121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Harikalar yzratmissin sevgili Yeni Gine emeklerine saglik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili sonkez eskisi kadar olmasa da yine nacizane, elimden geldiğince ekip-dikmeye, uğraşmaya çalışıyorum. Bakalım bu sene de böyle geçiyor. Çok teşekkür ediyorum, sağolasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Sayın YeniGine benim glayöllerde açtı. Sanırım bazı renkler aceleci davranıyorlar. Kırmızı ve açık kırmızı ile yavru ağzı arası renkler açtı. Diğerlerinin açmasını bekliyorum ama sizin o sarı güzelmiş o rengi bulamamıştım aldığım yerde. Diğerleri açma aşamasında bir kaç güne kadar açarlar. Aslında hepsi aynı yerde aynı koşullarda olmasına rağmen farklı davranıyorlar ama böylesi daha iyi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Ağaç Dostu
|
Sayın celalim teşekkür ediyorum, hâlâ çiçek sapı çıkarmaya devam edenler, tomurcukta olanlar mevcut. Tomurcuktaki halleri de bir başka güzel. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Ağaç Dostu
|
Kalonchoem, sarısı yoktu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Ağaç Dostu
|
Begonyalarım bugünkü hallerimiz... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Ağaç Dostu
|
Kalanlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Ağaç Dostu
|
Heh tamam şimdi oldu, oldu da devamı varsa biz de gelelim bir ziyaretine o vakit ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Ağaç Dostu
|
Ooo tamamdır YeniGine ablam seve seve gelirim inşallah, şimdiden ellerine sağlık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Şimdi ağaçlar.net üyeleri başlayacaklar yavaş yavaş hasat toplamaya, topladıkları hasatı değerlendirmeye yine diyeceğim en sevdiğim dönem. (Zaten her dönemi seviyorum, sevmediğim hiçç bir dönem yok.) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
ellerinize sağlık. Çiçekleriniz, yaptıklarınız çok güzel. Maşallah. Bu arada sardunyalara şekerli su verin arada çok değil 1 litreye 1 yk karıstırın sulayın.Sevgiler kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Serkan hoşgelmişsin, hem yorumun, hem de vermiş olduğun faydalı bilgin için çok teşekkür ediyorum. Böyle ara sıra uğra bahçeme lütfen... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Katmeri hatmilerinin çimlenmediğine üzülme, bak seni ziyarete geldi. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Ağaç Dostu
|
![]() Ama şimdi bak şu güzelliği kim sevmez, kim istemez, ne kadar güzel bir görüntü, bir de kırmızı kırmızı katlı katlı. Az önce sevgili sevoş'un bahçesinde de yazdım 2 ay oldu ben hâlâ hatmi fidesi aranıyorum bahçede ama sankiii 4-5 gün önce minicik bir şey gördüm dua edip duruyorum inşallah bu hatmidir diye. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul senin bahçende gördüğümden beri merak sardım çok da sevdim katlı hatmileri. 2 sene evvel tabi ki karışık renkli tohumundan aldım geçen sene de, bu sene de sadece beyazı mevcut, tomurcuktaki beyaz, açan beyaz. E ne yapayım buna da şükür!.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Abla bu kadar güzelliğin içinde ne gözüme çarptı biliyor musun? Yerdeki o yalın kat cam güzelleri. Ne kadar güzel olmuş abla onlar öyle 41 kere maşallah. Yıllardır nedendir bilmem cam güzellerim olmuyor. Yıllar önce tohumdan ekerdim evin önüne her yere tenekelere şaşırtırdım baştan başa rengarenk katsız cam güzelleriyle dolu olurdu kapının önü. Hatta tohum yetiştirdiğim tenekedeki şaşırtılmayan fideler bile çılgınlar gibi çiçeklenirlerdi. Sonra ne oldu bilmiyorum bir daha cam güzeli yetiştiremedim ne katlı ne katsız. Tohum ektim bitmedi, bitenleri şaşırtınca gitti, saksılı aldım uçları bi tuhaf oldu kurudu çok tuhaf değil mi ablacım? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
Eeeee hıyarrr ama bu haksızlık ![]() ![]() ![]() Kalonchoem eminönün de her rengi var var hatta şuralarda bir fotosu olucaktı .. kırmızıma sarı olurmusun bakışı atıyor zaten ![]() ![]() Bu turuncuymuşta olsun biz bunun rengini açarız ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tömürcek, sağolasıın... Bu cam güzellerini 1 ay kadar önce alıp diktik komşumla, ondan önce de yine cam güzelleri vardı orada fakat hepsi alındıktan sonra 1 aya kalmadı hepsinin yaprakları çiçekleri yok oldu sırf dal kaldılardı. O bölge gölgede kaldığı için biz de gittik tekrar cam güzelleri aldık ve diktik. Maşallah bunlar güzel gelişiyorlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Ağaç Dostu
|
Ama Mete ben hıyarı iftar ile sahur arasında yedim, inşallah sen de bizlerden sonra yersin... ![]() Sevgili Mete, geçen sene benim kalonche donunca bir daha almayayım diye düşünmüş idim Eminönü'nde gördüm tabi fakat bizim buradaki seraya gidip de böyle kırmızı kırmızı görünce dayanamadım ve aldım. ![]() Seninkinin rengi de maşallaah çok güzelmiş... Gönlüne sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Ağaç Dostu
|
Bugün yine sevgili Aliyye'nin bahçesinde idim ilk gittiğimden sonra çeşitlerini daha da çoğaltmış. E tabi çok doğal ağaçlar.net ailesi ile tanıştı. ![]() ![]() ![]() ![]() Yine hemen bir kuş yuvası ve sellukası. Bir merakla çiçeğini bekliyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerideki güzellikleri de inşallah kendi bahçe sayfasında paylaşacaktır... Düzenleyen YeniGine : 29-06-2015 saat 23:39 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hocam100 de onaylamış sümbülteber imiş bu güzel. Hiç aklım almadı, hâlâ merak ediyorum; Sayın telato'nun gönderdiği sümbülteberim geldiğinde sırf bir soğan idi güzelce toprağını hazırlayıp diktim sonra bir gün bir baktım harikaa minicik bir yeşillik yeşeriyoruz tabi hergün kontrol büyüyor dedim az biraz daha büyüsün fotoğraflayayım sayın telatoya teşekkür edeyim. Yine bir kontrolde aa sümbülteber yok saksısında ![]() ![]() ![]() Çok teşekkür ediyorum sayın telato... İnşallah çiçeğini görebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|