![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderatör
|
Bugün resimler çok ilgi çekici olmayabilir ama birr tanecik kızım çektiği için çok değerli onun sayesinde sayfamız şenlendi bugün ellerine sağlık. Peki şimdi sizce kaç yaşındaki bir çocuğun bunları fotoğraflaması normal? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
sanırım 3 ya da 4 yaşında olabilir mi ? maşallah diyelim kızınıza, güle güle büyütün kızınızı da. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Tabi tahmin süper. 2 ay sonra tam 4 olucak. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Orada bir yerde küçük bir bisiklet vardı, bisiklete bakarak tahmin ettim,ayakkabıları gözümden kaçırmışım, hemen tekrar bakayım. Kız çocuklarını çok seviyorum, onları güzel kıyafetlerle süslemeye bayılıyorum, benimde 5 aylık bir kız torunum var. , |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hdoğan o halde artık sizin fotoğraf çekmenize gerek kalmamış, maşallah herşeyi çok da güzel fotoğraflamış. Sayesinde sanırım bahçenizi gezdik (İsmi nedir bilmiyorum) en güzeli de hoşuma giden balkondan bahçeyi çekmiş olması, bahçenizi gördük miniğimizin sayesinde. Ellerine sağlık, teşekkür ettik kendisine. Evet ayakkabılarından 3-4 tahmin ediliyor. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Bundan sonra kızıma çektireceğim fotoğrafları benden güzel fotoğraflıyor. Bilmeden ışığı da arkasına alarak çekmiş resimleri yani pek parlamamış. Ben sadece sabah bir iki resimde gösterdim ona gerisinde kimseden yardım almadı. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın h.doğan bey yükü sırtınızdan atmışsınız. ![]() Sağlıklı hayırlı mutlu güzel günler diliyorum. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2012
|
Allah bağışlasın hdoğan bey, Kızınız yeşilin içinde büyüyen, gelişimini aşama aşama gördüğü doğal meyve ve sebzeleri yeme imkanı olan şanslı çocuklardan 30 yaşına kadar bir havucun topraktan nasıl çıktığını görmemiş biri olarak bende kızımın tüm bu güzelliklere şahit olması için çabalıyorum. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Şimdi bir de fotoğraf çekiyor daha ne isteyim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2012
|
Alıntı:
sayesinde üzerinde hiç meyve kalmamış bir kamkat'ım var... |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Moderatör
|
Bu çiçeğin adını bilmiyorum. Amcamgille bizim aramızdaki çitte büyüyor kendince. Adı Calycanthus Floridus. Türkçemizde, Kızılçanak-Kadeh çalısı-Baharat Çalısı'ymış. Sn. Orhan Özbilgiç'e teşekkür ederim adını öğrenmiş oldum. Düzenleyen h_dogan : 15-05-2013 saat 09:38 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Patlıcan, biber, domates fidelerinin ancak bir kısmını dün diktiğimi düşününce, Adana ile farkımızı anladım. Siz yazı yarı etmişsiniz valla. Zira fotoğrafladığınız tüm sebze ve meyveler, bizde haziran ortasında ancak olgunlaşıyorlar. Bereketli olsun. Şu yukarıda sorduğunuz çalı benim bahçemde var. O da henüz çiçeklenmedi. Adı Calycanthus Floridus. Türkçemizde, Kızılçanak-Kadeh çalısı-Baharat Çalısı gibi adlarla biliniyor. Çiçeği şarap gibi kokar. Yaprakları baharat kokuludur.(Ezilince) Mercan Ağacı'nız ne güzel çiçeklenmiş. Benimkisi henüz genç ağaç. Belki bu yaz o da açar. sizinkine bakınca imrendim. Maşallah. Tüm bitki ve çiçeklerinizin sağlık içinde sefasını sürün. Sevgi ve selamlar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Kızılçanak, kadeh çalısı ismini yeni öğrendim hemen ekledim fotoğrafın başına. Çok teşekkür ederim. Mercan ağacını annem biz küçükken dikmişti. İlk başlarda birkaç sene saksıda kalmıştı sonra yere dikilmişti. Yavaş büyüyen bir ağaç. Sebzeleri Adana'da erken yetiştiriyoruz, özellikle domates ve fasulye çok sıcağa denk geldi mi pek olmuyor o yüzden erken dikiyoruz mümkünse örtü altına almak verimi arttırıyor. Domatesleri örtmedim bu sene ama patlıcanları örtmüştüm. Patlıcanların yanında çitlere sarılı kabaklar da ilk başlarda örtüaltındaydı. |
|
|
|
|
![]() |
|
|