![]() |
|
![]() |
#1171 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() ![]() Şaka bir yana daha güzelleri sizin olur inşallah. Adana iklimi diğer yerlere göre baya erkencilik sağlıyor, tabi bu ova için geçerli yüksek kesimler sizden farklı değil. Biz Çukurova'nın keyfini sürüyoruz. Sağlıcakla kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hdoğan takdir ve güzel yorumlarınız beni sevindiriyor teşekkür ediyorum. Sayın hdoğan geçen gülleri budarken yine çok da olmasa derin mi buduyorsunuz? Gülleri budadığım dönem ikinci budamamda bir dal uzun kalmış ama olsun o kadar demiştiniz; o dalı ben şimdi görüyorum. Ve o dalı her görüşümde Sayın hdoğan ın kastettiği dal bu demek ki diyorum. Ve ayrıca domates ve patateslerimi de görmüşsünüzdür yani hiç olmazsa 2-3 dal domatesim şimdiden var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hdoğan; domatesler çok şiriin ve çok güzeller maşallah maşallah!.. Afiyetle yiyesiniz inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Moderatör
|
Brugmansia çiçeğe devam ediyor. Bu sene geçen senelerden farklı olarak 2 gövde bıraktım sadece. Geçen senelerde gövdeleri ellemiyordum hepsi ne kadar gelişirse bırakıyordum. Bu sene böyle deneyeyim dedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeğinizin ismi "hypoestes" İki resimde aynı çiçeğe mi ait? Bir tanesini budamışsınız, kesilen dalı ne yaptınız? Ben kavanoz bahçede köklendiriyorum. Belki denersiniz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Ben bunları birinden aldım. Büyük olanın kökü ve biraz da toprağı vardı. Diğerinin ise kökü pek yoktu ben de uzun ve solmuş diye budayıp öyle diktim. İkisi de tutmuş görünüyor. Köklendirmeyi denemedim ama getiren kişi arsız olduğunu söyledi. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Moderatör
|
Atlantik kabakları farklı renkte oldular bir köktekinin rengi diğerlerine göre daha açık. Üç kabağın birlikte görünümü ![]() Bu da en büyük kabağın yakından çekimi. Bana çok büyümüyor gibi geliyor ama orta boy olanın büyüklüğünü göz önüne getirince bayağı büyümüş diyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Moderatör
|
Çeliklediğim begonyaları çoktandır resimlemiyordum. 8 tanesi tam tuttu 1 tanesi de tutmaya niyetli. Yaklaşık % 50'sini tutturdum, ama özel bir uygulama yapmadım ve bahçe toprağı kullandım çeliklediğimde. Torf kullansam belki de %90'ı tutacaktı. Bu da bir başarı diyelim kendimizi avutalım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
sayın hdoğan.. bey bahçenizin emeğinizin mükafatı domatesler olgunlaşmış. afiyetle yiyin yanlız sıcak memleketin derdi sıcak yanığı oluyor. bizlerdede aynı sorun . ama genede herşeye değer tüm güzelliklere ellerinize emeğinize sağlık... Düzenleyen efeege : 15-06-2013 saat 08:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|