![]() |
|
![]() |
#724 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2012
|
Bunlar gülse bizimkiler ne sayın h_dogan ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Hepsi de çok güzel ama şu bembeyaz arslanağzına bayıldım doğrusu, pamuk gibi rengi var maşallah diyeyim de nazar değmesin, çok hoşuma gitti çünkü. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Ağaç Dostu
|
İmrendim vallahi, nedir bu işin sırrı sn. h_dogan: Gülleriniz kıskandıracak güzellikteler maşallah öbek öbek açmışlar, özelliklede pembe renklisi. http://www.agaclar.net/forum/attachm...9-dsc07354.jpg Yorgunluk hissetmez insan bu bahçede, çalışmakta güzel bir köşesinde oturup çay yudumlamakta ![]() Aileniz ve sevdiğiniz dostlarınızla sağlıkla tadını çıkartmanızı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hdoğan, maşallah maşallah küpeler, kınalar, aslanağızları, papatyalar, gelincikler, sardunyalar hepsi harikalar... Ve yanlış hatırlamıyor isem gülleriniz için; etrafını temizledim bu kadar, az gübre belki onu bile vermem demiş idiniz; peki bu güller nasıl böyle bu kadar güzel oldular ki?.. Ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Bunların tohumlarını takas şenliğine eklerim böylece çoğalmış olurlar. Ben bu sene takastan da almıştım bakalım onlar hangi renk olacaklar. Aslanağzılar bodur değil, ben bodurları pek sevmiyorum ama bir tane de bodura benzeyen var. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Bitkiler beni seviyor, onun için beni mutlu ediyorlar. ![]() Sağlıcakla kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |