![]() |
|
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Otun olmadığı yer yok, temizle temizle bitmiyor........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Emeklerinize sağlık, hepsi de çok harika, benim fideciklerim daha parmak kadar, bir türlü büyütemiyorum, havalar hala serin gidiyor büyümüyorlar yoksa ben mi sabırsızım bilemiyorum. Marullarınızı çok beyendim maşallah, cinsi nedir acaba çok güzel göbeklenmişler, tohumlarını alıyormusunuz, yoksa hazır tohumdan mı ekiyorsunuz? Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üstüne düşünce veya özendikçe istediğiniz gibi olmuyor demek bazen oluruna, doğaya bırakmak gerekiyor. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Fideler için acele etmeyin hava bir sıcak bir soğuk ne yapacaklarını şaşırdılar zavallılar. Ben örtüaltında ekmiştim bir de Adana'nın havası sizin ordan ılıktı kışın o yüzden erkenden büyüdü benim fideler. Domatesleri 1 aydır toprağa dikmişim yaklaşık. Bazıları çiçek açtı. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Tabi akşam sefası bence çok güzel bir bitki. Hem siz ilgilenmeseniz de en kötü yerde, beton aralarında bile yetişip çiçek açıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Pazar günü hava yaz havasıydı bugün yağmurlu diyor. 10 derece birden düşüyor. Hava açtımı sıcak kapadı mı serin bitkiler de kafayı bulacak böyle giderse. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Küçük yapraklı fesleğen diğer cinslerine göre çok daha yoğun kokuya sahip . Bu yıl bende sadece küçük yapraklı fesleğen diktim. Hem evin balkonuna hemde bahçeye ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Ne kadar güzel yılın en güzel zamanlarını, Baharı önden karşılıyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Moderatör
|
Evet Sn. Taşevlibahçe, küçük yapraklı olan daha hoş kokulu. Büyük olanı ise salatalarda kullanılıyor değişik bir aroma katıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Biz size göre erken karşılıyoruz ama yaz sıcaklarını da erken karşılıyoruz. Yazın da sizin sayfalarınız daha canlı olur inşallah. Bizde de sıcağa dayanıklılar kalır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|