![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
ve benim özel ilgi alanım, biberler... Biberi çok severim, özellikle çiğ tüketmeyi. Kızartmasına da annem bayılırdı. Bunlar meşhur Tokat biberlerimiz, ince kabuklu, sulu, çıtır çıtır bir biber. Yurtdışında çalıştığımda Tokat'tan biber götürmüşlüğüm bile olmuştur o kadar severim. Ancak nedense pek verimli olmuyorlar. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
|
Alıntı:
Fazla kart olmadan yenmesi, hele kahvaltıda nefistir. Üstüne biber yok desem yeridir bence. Sağlıkla kalın inşallah. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında benzerlikleri çok üçburun biberle ama Tokat biberi çok daha ince ve ufak oluyor. Bir de sanırım üçburun tatlı Tokat biberini bilemezsiniz tatlı da olur acı da...Tokat kebabı da bu biberle yapılır. |
|
|
|
|
![]() |
|
|