![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Cumhur Tonba, OSMAN45... Enginarlar geçen yaz 35 adet çiçek verdiler. Benim favori sebze bitkilerimdendir. Şu anki hali: ![]() Nasıl olsa fazla bir şey kalmadı diye tavukları, horozları serbest bırakıyorum, diplerini benim yerime eşeleyip duruyorlar. Bu ara biraz fazla eşelendiler. Zarar vermeye başladılar. Artık kontrollü serbest bırakıyorum. Enginarların haziran ayındaki hali... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2010
|
[QUOTE=Nuri Murvet;1079967]Merhaba sayın Cumhur Tonba, OSMAN45... Enginarlar geçen yaz 35 adet çiçek verdiler. Benim favori sebze bitkilerimdendir. Şu anki hali: Eklenti 359165 SN MÜRVET Benimde bahçede de 40 kök Bayrampaşa enginarı var.Konya da olmaz dediler. Ben inat ettim, ektim oldu.3yılık olacaklar.tabi ki ben ürünü haziran -temmuzda alıyorum.[gerçi turfanda oluyo].Burada fazla bilinmiyor. SELAMLAR,SAYGILAR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Cumhur Tonba, akgul1a... Dün akşam üzeri kar yağışı kesildi... Bugün kar yağışı yok ama müthiş dondurucu bir ayaz vardı. Sayın akgul1a, Bazı konularda inat etmek iyidir... Hele ki enginar yetiştirmedi azminiz, ne kadar güzel olmuş... Ben enginar çiçeklerinden bir tanesini tohumluk bırakıyorum. Esasında tohum bahane mavi-mor çiçek rengi harika, kocaman masmavi bir çiçek çanağı... Denemenizi tavsiye ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Baharda (Yucca aloifolia "variegata") 2 adet çelik yapmıştım... Bir tanesi tuttu, bahçemde olmasını istiyordum... Bahçede, yucca cinsinin 3 tür bulunmakta... Yucca aloifolia "variegata" Yucca filamentosa Yucca rupicola ![]() Yucca aloifolia "variegata" |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim çalışmamı biliyorsunuz daha önce bahsetmiştim. Terrarium içerisinde kullanabileceğim Bromeliad ve orkide ailesi haricinde bitki olarak bana ne önerebilirsiniz. Ama sadece epifit bitki olarak (Epifit bitkilere özel bir merakım var). SAYGILARIMLA. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|