![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgi hanım bahçeniz, Su Sümbülü, Petunyalar, Sardunyalar çok güzel özellikle küpeli çiçeğini beyendim.Nerdeyse bütün üyelerin sayfasında var benim acilen küpeli çiçeği almam lazım çok sevdim bu çiçeği daha doğrusu sevdirdiniz çok teşekkür ederim sevgiyle kalın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sümeyra hn. hoşgediniz bahçeme. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Küpe çiçeklerini çok seviyorum. Şimdilik 4 çeşidim var. Klasik olanından epeyce bir çelikledim ama diğerleri henüz yavru. Umarım onlarıda çoğaltır ve çeliklerini paylaşırım. Bursa da da eminim güzel yetişir. Sevgiler. Düzenleyen Sevgi : 01-08-2013 saat 14:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür
Sellukayı tatil dönüşü balkona almıştım ve üst kattaki demirlere iple bağlamıştım. Kısa sürede hızla büyüyerek üst kata tırmandı. ![]() ![]() Dün akşam incelemeye çıktığımda tomurcuklarıyla beni karşıladı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
eh darısı başıma inşallah bebeğin çiçeklerini bende görrürüm. benimkisi anca filizlendi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Lavantanın çiçek saplarından budadım ve dökülen tohumlarını ayırdım. Tohumdan yetişir mi? ben denemedim. Tohumlaşmamış olanlarını ise lavanta keselerine doldurdum. Misler gibi çekmeceler lavanta kokacak. Sizlere de lavanta yetiştirmenizi tavsiye ederim. Zira satılan lavanta keselerinden çok daha fazla kokulu oluyorlar. Budanan lavantalar tekrar çiçeklenmeye başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sevgi Hanım sellukanız tomurcuklanmış çok güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Mis kokulu çiçeklerini benim yerimede kokmayın zira ben bu senede çiçeklerini göremeyeceğim galiba. ![]() Lavantalar tohumla da üretilebiliyor. Kendimden biliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Merhaba Sevgi Hanım; Ben geldiiiiiiiim. Pc bozuktu. Tamir edildi. İlk iş sizin bahçe gezildi. Benimkide gayet iyi gidiyor. Sizin taşlardan alındı koyulde çimlerin yanına. Çimler ilk kesim oldu. Şimdilik tek sorun sabırsızca çabucak büyümelerini istemek. Sevgiler Segi Hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden
![]() ![]() ![]() ![]() Küpe çeliğim nihayet tuttu. Tuttuda çiçek açtı. ![]() Boyu 5 cm. küçücük boyuyla çiçeklerini açtı ama inşallah büyür. Sağlıkla gelişir. Çünkü bu renginden bende yoktu. Çiçekleri o kadar minik ki makro çekimle büyük gibi gözüküyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sevgi bahçenizi her daim beğeni ile geziniyorum, sardunyalarınız ne kadar güzel olmuşlar intizamlı düzenli bir şekilde çok güzel gelişmişler. Ve küpe çiçeğinize de maşallah çok da güzel görünüyor. Ellerinize, gönlünüze sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgilerimle. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Şapka çıkarıyorum. Örnek aldım kopyalıyacağım hepsini. İzninizle tabiii. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi Hanım, Birde bahçenizin genel biraz uzaktan resimleyebilirseniz tam kopyalayım. Dizyan açısından. Zevklerimiz çok uyuşuyorda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba tekrar Ceylanlar bahçede oluyor mu ? Kışı zarar görmeden geçirebiliyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili birtanecik, beğenilerin için teşekkür ederim. Uzak fotoğraf her seferinde yüklemeye çalışıyorum ama fotoğrafı kırpa kırpa gene küçük kareler oluyor. Sizin için tekrar denerim. Ceylanları bahçede bu sene yeni yetiştiriyorum. Kış için henüz bir deneyimim yok. Bir tanesinden çelik aldım eğer tutarsa yavru çeliği içeri alıcağım. Anne bitkiyi denemek için dışarıda bırakacağım. Diğerlerinide aynı şekil yapmayı düşünüyorum. Çelikler tutmaz ise zaten 3 kök tekrar saksıya ve içeride kendilerine bir köşe beğendireceğim. Sevgilerimle. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Sevgi hanım, çiçekleriniz çok güzel. ,özellikle lisileriniz bi harika olmuşlar, adeta bir buket gül gibi duruyorlar, ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgi hn cım Ada begonviline vuruldum ![]() Ellerine sağlık arkadaşım... Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sevgi Hanım genel çekimleriniz için teşekkürler. Bahçenin diğer taraflarıda lütfen. Çimler halı maşallah. Benimkilerde kilim daha. Ama halı olma yolunda. Çimlere kuvvetlenmesi için takviye vereyim mi? ne önerirsiniz? Beyaz taşlarımda aynı sizinki gibi oldu. Ben hocamı izlerim ve de dinlerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|