![]() |
|
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
|
bodrum papatyası
Yürüyüş yolundaki bodrum papatyaları çok uzamışlardı. Her seferinde acaba çelik alsam yetiştebilirmiyim diye düşündüm durdum. Forumda araştırdım ve birgün yürüyüş sonrası çelik aldım. 1 haftadır çeliğin durumu böyle. Umarım köklendirmeyi başarabilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
nergis
Bugün kar gelmeden geçen hafta aldığım nergis soğanlarımı kayısı ağacının dibine ektim. Bu ikinci parti soğanlar indirime girmiş gene kendimi tutumayıp 2 paket nergis, 2 paket çiğdem, 1 pakette iris soğanları aldım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
çiğdem
Çiğdemleri ilk kez yetiştireceğim. Annemin bahçesinde açık pembesi var. Nisan ayında karlar eriyince muhteşem bir şölen sergiliyorlar. Geçen seneki görüntüler var bir ara yüklerim. ![]() ![]() Ekildiği yer ama bulanık çıkmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
iris
Irisleride ilk kez yetiştireceğim. Çocukken Malatya-Arapgir de dağlardan toplardık. Annemin bahçeyede getirip dikmiştik. Ama kaç senedir ki kaybolmuşlar. Koçtaşta görünce hemen aldım. Nede olsa çocukluk anılarımı hatırlattılar.inşallah iris soğanlarımda çıkar ![]() Bahçede yer kalmamış. Bende hemen sepeti saksıya çevirdim. Ve iris soğanlarını yerleştirdim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-01-2013
|
küçük sebzeliğini çok beğendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Bahçenin küçük oluşundan dolayı sebzelikte küçük. Ama yazın domates ve biber yedik. Hatta bir kavanoz reyhan kurusu elde ettim. Şimdide yeşil soğanlarım büyüdü bize yetiyor. Pazardan hiç almıyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Sevgi hanım; öncelikle gecikmiş olsa da size hoşgeldiniz demek istedim, bahçe sayfanız hayırlı olsun, mavişlerinizi güle güle büyütün. Ortancalar, sardunyalar, seklamenler!!! Bahçe düzeniniz bitkileriniz hepsi ayrı bir güzellikte. Sağlıkla ve huzurla bu güzelliklerin keyfini sürmeniz dileğiyle. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgi ve selamlarımla hoşçakalın... ![]() Not: (ama bende güllü yol istiyorum.) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Sevgi
Bu gün gezdim ,herşey güzel tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Ahmeter hocam; hoşgeldiniz. Birşeyler yapmaya çalışıyorum. Sizlerin fikirleri benim için çok önemli değerli görüşleriniz ve tavsiyelerinizide beklerim. Ada begonvillerimin durumları iyi gözüküyor. Bahçeden saksıya taşıdığım begonvilim yapraklarını tamamen döktü. ![]() Ama begonvil ahhhhh. Begonvil hastasına bir ilaç gibi geldi bu fotoğraf büyük hayranlıkla bakıyorum çok teşekkür ederim. Bu güzelliklere bende sahip olabilecekmiyim acaba ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Sn.september82; öncelikle hoşgeldiniz, baharı bekleyeceğiz güzellikleri seyretmek için. Çuhaların rengini bende merak ediyorum. Çünkü onları annemle bir parkta ölmek üzereyken gördük ve hemen" ölümden ancak biz kurtarırız" diye harekete geçtik. Bitkileri dikip çevreyi güzelleştirdikleri için belediye görevlilerine teşekkür ederiz ama birde bakımlarını düzgün yapsalar daha iyi olmaz mı ![]() Ne kadar susuz kaldılarsa artık 2 tanesi yaşadı 1 tanesini kurtaramadık ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Alıntı:
Bu arada çiçekleriniz çok güzel, emeklerinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin soğanlarda inşallah uyum sağlayıp çiçek açarlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Paketlerin üzerinde ekim ayı ve çiçeklenme ayı yazıyor. Benimkilerde baharda çiçeklenmeleri olanlar. Güz çiğdemi olduğunu bilmiyordum ![]() Baharı bekleyip göreceğiz. Paketlerin üzerindeki talimatlara bakarsanız yanılmazsınız. Ayrıca geçen hafta bauhausta soğan paketlerinde 1 alana 1 bedava vardı. Umarım bitmemiştir. Bende bugün tekrar gidip lale soğanları alacağım. Düzenleyen Sevgi : 07-01-2013 saat 13:01 Neden: harf hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
karakış
Bugün daha çok kar var. Cıklamenleri bahçeye dikmek için almıştım. Bir türlü vakit bulup dikemedim. Iyiki de vakit bulamamışım şimdi daha keyifliler ve onlarda benim gibi kar yağışını seyrediyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Bahçeniz hayırlı olsun sevgi hanım.Dileğim bu bahçede çok mutlu ve sağlıklı yaşamınız olsun.Her şey çok güzel emeklerinize BRAVO. Bende de areka var yalnız benimkisi bayağı kötü oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|