![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Alıntı:
Geçen Aralık ayında ninelerin tümünü toprağa diktim.Toprakta,saksıya göre daha iyi gelişiyor.Aynı anda dikilip saksıda olanlar daha çelimsiz oldu. Her gün sularız.Birde geçmiş başaklarını keseriz. Selam ve sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Teşekkürler Sayın Muallim; benim de bahçe toprağında minelerim var ve geçmiş çiçekleri hemen koparıyorum sizinkiler kadar gösterişli değiller... Sarmaşık acem borusu; ne kadar güzel sarmış o ağacı öyle. Ben de inşallah nasip olur ise akasya ağaçlarından birisinin dibine dikivereyim diye düşündüm... Emeklerinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemden |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemden ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Muallim bahçe dostunuz çok güzel, sevdim onu. Bahçeniz yine maşallah! Ellerinize, gönlünüze sağlık...Sizin sayfanızda acem borusunun ağaca sarılmış halini görünce pek beğendim hemen ertesi gün bir komşumun bahçesinden kök kısmına yakın yerden çekip (tam kökünü çıkaramadım) koparttım ve bahçedeki akasya ağacının dibine diktim. Ama toprak resmen bir taş mecburen kazdığım yere dikip kapatıverdim, o günden beri suluyorum fakat yapraklar soluyor gibi. Bakalım inşallah tutar da diyorum. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Övgüleriniz için çok teşekkür ederim. Bu topraklarda diğer canlılarla beraber yaşamak isterim.Onlar,biz bu topraklara gelmeden de buradaydılar. Bu topraklar bizden çok onların. Diktiğiniz acem borusunu üstünü günün sıcak saatlerinde gölgelik yapın,güneşin etkisi geçince kaldırın. Bunu yaprakları dikleşinceye kadar her gün devam edin.Gübre verin, her gün sulayın. Siz olmazı olmaz yapanlardansınız.Bunu da yaparsınız. Selam ve sevgilerimle.Başarılar dilerim. Düzenleyen Muallim : 12-07-2013 saat 08:39 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen kış begonvillerimin sarıp sarmalamama rağmen çoğu soğuktan öldü. Bunlar bu yıl diktiklerim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Zeytin bahçem bulunan doğal kekikler. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Emeklerinize sağlık..Bahçeniz,gülleriniz,çicekleriniz çok güzel...Ne güzel salçanız,tarhananız,sabununuz doğal..Sıhhatli günlerde tüketin inşallah... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Çamurdan korunmak için; Beton taşlardan ev ile bahçe kapısı arasına yürüyüş yolunu kendim yaptım. ![]() Bahçemin bir kısmının zeminini Bodrum’dan getirttiğim kayrak taşlarla kaplattım. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
18 ay önce diktiğim asmalar için demir borudan çardak yaptık. Tel çekilecek, kargıdan ızgaralar yapılacak. Asma kütükleri bu çardaklara bağlanacak. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Yakınımızda bulunan Denizcik’ten inip-kalkan yangın helikopterlerinden birisi.. Ormanın ve bizim zeytinliklerin yangına karşı korunmasında etkin bir araç |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemde 18 ay önce diktiğim asmalar az da olsa meyve vermeye başladılar. Konya’nın meşhur büzgülü üzümü. ![]() Çekirdeksiz üzüm. ![]() Ziraat veya Kıbrıs üzümü. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlgi,güzel sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı mutlu günler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Muallim yine bir sürü güzelliklerle gelmişsiniz; hoşgelmişsiniz... Köyünüz, karakaçan, incir kurunuz, üzümleriniz, ipekleriniz, tarhananız, salçanız, sabununuz, domates kurunuz hepsine maşallah!.. Valla özledik çok özledik yeşili, kışlık hazırlıkları, doğayı, doğalı. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Rabbim sağlık sıhhatle tüketmeyi nasip etsin inşallah... Bu arada ben hani minik harflerle, belli belirsiz yazmayı da bilmiyorum. Onun için laf aramızda acem borusu fidesi tutmadı... Ama tekrar deneyeceğim inşallah... |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın YeniGine Övgü dolu kelimeleriniz için çok teşekkür ediyorum. Doğal yaşamayı seviyorum. Elimizden geldiği kadar uygulamaya çalışıyoruz. Umarım sizde yaparsınız. Acem borusunu; bu aydan sonra Nisan ayına kadar kökten dikin. Ara sıra gübre verin, yazın devamlı sulayın. Kök çevresi nemli kalsın. Mutlaka tutar. Siz neleri başardınız. Acem borusunu mu tutturtamayacaksınız. Selam ve sevgilerimle, sağlıklı günler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Maşallah kasımpatları ve güller çoşmuş... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Asmalara çardak yaptık ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemden çiçekler ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemden çiçekler ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemden Çiçekler ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sayın muallim,bu ne güzel bir bahçe ellerinize sağlık.özellikle top kasımpatılarına hayran oldum. ve lalelerin mantıklı bir çalıma aralarındaki hercailerin,aklınızla bin yaşayın.herşey çok güzel. emeklerinize değmiş.sağlıklı güzel bereketli bol çiçekli günler diliyorum.saygılarımla |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bu yıl biraz daha kasımpatı diktim. Seneye lale soğanlarım çoğalınca dikim alanı da artacak. Sağlıklı,mutlu ve başarılı günler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
sevgili Muallim bahçeniz çiçekleriniz memleketimiz resimleriniz hepsi harika..iyiki bu resimleri bizimle paylaşmışsınız.. emeklerinize sağlık.. Düzenleyen ngr33 : 03-04-2014 saat 12:27 |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Övgü dolu kelimeleriniz için teşekkür ederim.Beğendiğniize sevindim. Zeytinliklerdeki çalışmalardan arta kalan zamanlarda birşeyler yapmağa çalışıyorum. Esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Selam Sayın Muallim heryerinde emeğinizin, alın terinizin olduğu çok belli olan bir bahçeniz var ne güzel bulunduğunuz yerin iklimide çok müsait olduğundan herşey yetişiyor, umarım bende sizin gibi profosyonel arkdaşlardan feyz alarak bahçeme bişeyler yapmayı başarabilirim. Bizim Anakara/Elmadağda yetişmiyor ama şansımı denemek için 1 tana zeytin fidanı diktim bakalım tutacakmı inşallah tutar size işleinizde kolay gelsin. Düzenleyen 06dilek : 03-04-2014 saat 10:19 Neden: Yazım hatası |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şevk veren güzel kelimeleriniz için teşekkür ederim. Bahçem kendi alın terimdir.Allah müsade ederse daha güzelini yapmak istiyorum. Baharda bir büyük teneke(118 lt) yanmış hayvan gübresi verin. Yazın haftada bir , 30 lt yakın su verin. Kışın çok soğuk havalarda zeytin fidanın üstünü örtün,üşümesin.İnşallah uzun yıllar yaşar... Sağlıklı,mutlu ve başarılı günler dilerim. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|