![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Bu arada, ormanda ağaçlara sarılmış olan bu bitkiyi tanıyan var mı acaba? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sarmaşık cinsi, acaba clematismi? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Siz sarılıcı tür demenize rağmen, meyve ağacına benzettim ben, gene son derece kafadan atarak ayrıca bilmem ne bamyası - birşey bamyası vardı ona da benzettim ![]() Ancak elbette cevap bunlar değil.Soruyu bilse bilse Jineop, Orhan hoca, Adalet hoca veyahut Kelebekçalısı bilir derim ben Bahse varım.![]() Bir de Bu bitkinin adı nedir gibi bir başlık var, orada da resmini koyup öğrenebilirsiniz sanırım. Resimdeki dal çelik gibi birşey sanırım, dikerseniz inşallah köklenir. Şimdi bir köstebek olup gece vakti gelip o orman toprağınızı çalmak vardı Kıskandırdınız beni![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...6-sany9790.jpg Özendirdiniz bizi sevgili dalya. Torf toplayasım geldi inanın, sık boğaz etmem gerek eşimi, beni de götürsün mutlaka tertemiz funda toprağı bulmaya.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Geçen sene de ben de ormana gittiğimde elimde kürek bitki sök, poşetlere toprak doldur, solucan ara, topla. Yürüyüş yapanlar dönüyor bakıyor, duruyor bakıyor, bazıları da iyice merak edip sordu: Ne yapıyorsunuz? Dedim toprak alıyorum ve solucan topluyorum. Herkes de bana bir garip garip baktılardı. Baksınlar!.. Oh ne mutlu oldum yaşasın çok güzel şeyler elde ettim. Neyse gezdim, bakındım eve gelip de o toprağı ve solucanları bahçeye dökeceğim heyecanı!.. Bir baktım ki hiç solucan yok kaybolmuş gitmişler. Hâlâ merak ederim o solucanlar ne oldu? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
"Hâlâ merak ederim o solucanlar ne oldu?" ) Sıla hasreti ) Evlerini özlemişlerdir![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Düşünsenize köyde adımız, zeytin hırsızına çıkıyormuş anneciiimmmm Sürünen her şeyden çok korktuğum için sizin o kaybolan vatandaşlara ne olduğunu bilemeyeceğim ama iyi olmuş boş verin kaybolsunlar![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: