![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu çimlenme ortamında çok aşırı su ve nem var.. Ayrıca tam güneş alan rüzgarsız bir alana almalısınız. Kış güneşi zarar vermez, veremez. Ama bu vıcık vıcık ortam yakın zamanda ölüm getirecek. yazık olur. Kuru kalsın daha iyi olur. Saksıda kullandığınız da torf olduğunu görüyorum. Bu dahada tehlikeli ![]() Tor toprağını sulamak çok tecrube ister. kolay ıslanmaz çok zor kurur. İnşallah bir şey olmaz. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Sevgili Dalya 35, Bahçenize hayran olduğumu biliyorsunuz, Bilmmediğiniz, arada sizden habersiz yaptığım gezintiler!.. Umarım kızmazsınız. Amacım ikide birde rahatsızlık vermemek. Bu çimlenme olayı beni de üzdü ama bildiğim kadarıyla bu ilk kez oluyor. Bunca başarılı işin yanında varsın bir de keyifsiz iş olsun. Nasıl yapılmaması gereğini öğrenmiş oldunuz. Sevgi ve selamlarımla... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
Bahçe sayfalarımızı burada paylaştıysak eğer..... Herkese açık demektir. Bahçemdeki ziyaretçi KİM olursa olsun beni rahatsız etmez aksine mutlu eder ![]() Hele ki bu ziyaretçi sizin gibi, saygıdeğer nazik bir beyefendiyse, hem mutlu eder hem şeref verir. Maalesefki tohum olayı çok tecrübe istiyor. Denemelerim sürüyor umarım bir gün başarılı olacağım. Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçe topragımız çok kötü ne kadar temizlediysek bir türlü taşlardan arındıramadık. Dün yani pazar günü havanında güzel olması bizi hareketlendirdi ormana torf toplamaya gittik... Baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey! ormana ![]() ![]() çuvallar dolduruldu. ![]() hazine bulmuş gibi mutluyuz ![]() ![]() şu toprağın güzelliğine bakın. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayrıca uyarılarınız için çok teşekkür ederim . Düzenleyen dalya35 : 16-01-2013 saat 09:43 |
|
|
|
|
![]() |
|
|