![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Sevgili Sudenur, evet burada gerçekten baharı yaşıyoruz.Resimlerin hepsi yeni çekildi yani hala açmaya devam ediyorlar Benim yaşadığım bölge rakım olarak biraz yüksek. İzmir'le aramızda ciddi derece farkı oluyor (yani daha soğuk)fakat diğer bölgelerle kıyaslanınca yinede şükür diyorum çünkü ben soğuk havayı hiç sevmem![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Günaydın, Yeni yılın ilk ziyaretini size yapmayı nicedir planlamıştım. Benim ilk konuğum olduğunuzu unutamam zira!.. İyi ki de yapmışım bunu; güllerinize nazar değmez inşallah... Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın sevgili Ben fakir, nazik ziyaretiniz beni mutlu etti hoş geldiniz yeni yılda sağlık ve rengarenk bir bahçe diliyorum size![]() sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Şşşşşttt sessiz olun bahçeme sayın ciceksever70, girmiş sessizce etrafı kolaçan ediyor ))) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili dalya35 ancak bitirebildim. Öncelikle eviniz de bahceniz de hayirli olsun. Ben bu aralar yogunluktan ancak bir bahce gezebiliyorum zar zor. Cok keyifliydi olusum asamalarini izlemek. Ben yorum yazana kadar zaten sizin ev iyice kalici halini almis bile. Bu karamsar gri kis günlerinde rengarenk cicekleriniz icimi acti. Naylon uyarisini ben de yapacaktim ama cok sükür baska arkadaslar benden önce davranmis. Icim gitti buharlasmis bitkileri görünce. Bu hatalari ilk zamanlar biz de yaptik. Naylonla sardigim bitkiler icten buharlasip distan dona maruz kalinca cam gibi citir citir kiriliverdi. Olsun hatalar yapa yapa ögreniyoruz. Sevgiyle kalin. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili ciceksever70, güzel ziyaretiniz ve izlenimleriniz için teşekkür ederim.Yorulmadan, bıkmadan bir bahçeyi baştan sona gezmek gerçekten sabır işi. Gerçi bahçem küçük eminim fazla zorlanmamışsınızdır Güzel ziyaretinizin tekrarını umuyorum sevgilerimle..... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Dalya
Her şey çok güzel .güle güle oturun |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Brokoli'ler yakında yemeye hazır hale gelecek |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeye boylu boyunca serildi ![]() ![]() iki toprak arasındaki muhteşem fark ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili intibah, bahçeme sessizce girmiş geziniyor.Hoş geldiniz..... Hemen bir kahve ikram etmeliyim ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|