![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2012
|
altın renkli çalı fasulyesi ![]() mor renkli fasulye ![]() beyaz hebanero acı biberi ![]() gökkuşağı isviçre pazısı ![]() zenpep ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
önceki hali ![]() sonraki hali ![]() senin gibi yaptım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
italyan beyaz patlıcan,geleneksel ve çok lezzetliymiş ![]() sarı cherry domates ![]() bu marul değil adını unuttum özürdilerim ![]() salon muzu olarak geçiyor,içeride ve dışaıya uygunmuş,meyveleri çok sert çekirdekli olduğu için pek yenmiyormuş ben yendiğini sanıyordum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba sevgili dalya, bahçenizi büyük bir keyifle gezip dolaştım, ne çok şey başarmışsınız kısa zaman içinde. ![]() Elinize, emeğinize sağlık, yorulmuşsunuz lakin tüm zorluklara değecek, çok güzel görünüyor her şey. Özellikle merdiven çiçekliğinize bayıldım. .. ![]() Takipte olacağım, sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Hoş geldiniz sevgili Sudenur, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim her zaman beklerim sevgilerimle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Günaydın sevgili Dalya 35, O tohumların, o soğanların üstündeki taşı toprağı atarak gün yüzüne ilk çıkışlarındaki o heyecan, o azamet, o kudret!... Bende inanılmaz bir huşû ortamı yaratıyor. O narin, elinizi sürseniz örselenen varlığın sahip olduğu o yaşama gücü!.. Neyse, coştum yine... Ne mutlu size, ne mutlu bize!... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın sevgili Ben Fakir, toprağı delip minicik başını dünyaya uzatan o narin filizler soğuğa, rüzgara direnebilirse eğer en güzel çiçeklerini açmak, bizi mutlu etmek için birbirleriyle yarışacaklar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|