![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
Her zaman beklerim |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün bahçeme baktım ki ne göreyim! Sevgili dostlarım ben yokken ziyaretime gelmişler hemde çok kalmışlar bahçemde haber verseydiniz keşke size çay demlerdim Sevgili Sudenur, sevgili gülenyüz, kokularıyla, renkleriyle bahar geldi gerçekten. Badem agaçları, papatyalar çiçek açtı. Benim bahçemde yavaş yavaş uyanmaya başladı![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın sevgili dalya35; budamalarınızı yaparak bahçenizde bahar çalışmalarına başlamışsınız, çuhalar, sümbüller, süsenler ve diğer bitkiler güzellikleriyle size merhaba demişler bile, baharda her zamanki gibi güzel bir bahçe izleyeceğiz. Emeklerinize sağlık, sevgili dalya35 herşey gönlünüzce olsun. Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodrum dan sevgili berduray, Tokat, şırnak, cizreden jeozuu, hoş geldiniz efendim. güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum her zaman beklerim ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Hayır sevgili KAPTANzst, fotoğraf makinesi ama maalesef yaşlandım artık elim titriyor ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Ben fotoğraflarda bir sorun göremedim, hatta 2-3 tanesinde özel efekt uygulandığını düşünmüştüm. Dalyacığım, hercai ve sardunyalarınızı sormuştum bir önceki mesajımda. Ayrıca sardunyalarınızı coşturmak için püf noktalarınız var mı? ![]() Bir başka sorum da şu: bu bahar hangi tohumları ekmeyi düşünüyorsunuz? Buradan paylaşacak mısınız?? |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumdan hercailerin ekilme zamanı ağustos ta imiş geç kalmışım o yüzden olmadılar Sardunyaları tohumdan yetiştirmeyi hiç denemedim çelikten üretiyorum. Onları coşturmak için arada toprağını kabartmak ve çay posası ilave etmek yetiyor. Tohum takas tan gelen bazı tohumları ektim birkaçı çimlendi aralarında benim çok sevdiğim sarı şebboy tohumu da var sabırsızlıkla bekliyorum bakalım başarılı olabilecekmiyim sevgili Cymbelina![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Banamı dediniz yaşlandın diye![]() Allah uzun ömürler versin siz çok daha gençsiniz. Makine ayaları kötü o zaman. Varsa fabrika ayarlarına git menüsünü uygula. Bazen bende fazla kurcalayınca karıştırıyorum. Makineyi fabrika ayarına sıfırlıyorum. Ohhhhh diyorum ![]() Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#13 |
|
/
|
Sn dalya35,iyimisiniz.Nerelerdesiniz. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili gülenyüz, birazcık rahatsızdım net'e giremedim. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cymbelina, çok dikkatlisiniz. Efekt yapmak istemiştim ama anlaşılmamış ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
/
|
Çok geçmiş olsun.Allah iyilikler versin.Saygılar. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
/
|
Ne yapıyorsunuz ,nerelerdesiniz,forumdasınız ama sessiz sedasız dolaşıyorsunuz,bahçeme uğramıyorsunuz,kendi bahçenize uğramıyorsunuz.Meraktayım.Saygılar... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Buralardayım sevgili gülenyüz, bu günlerde iş biraz yoğun o sebeple fazla kalamıyorum nette. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-02-2013
|
Yeni üye oldum ve konunuzu Baştan sona kadar sıkılmadan bıkmadan okudum tek kelimeyle HELAL olsun size resmen harabe bir yeri insanın hayel edebileceği bir yere çevirmişsiniz. ALLAH kalbinize göre versin.Saygılar. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
SİTEYE VE BAHÇEME HOŞGELDİNİZ GÜZEL DİLEKLERİNİZ VE TAKDİRLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA |
|
|
|
|
|
#21 |
|
/
|
Hadi bakalım.İlk bahar yaklaşıyor.Hepimizde heyecan koşturmaca.Arkadaşım Sn dalya35 bahçe de yorulmuş içeriye girmiş dinlenmeye... ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahar geldi her yer yeşillendi, beyaza pembeye büründü... Benim bahçemde de kıpırdanmalar başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakalım hangi renklerle karşılaşacağız ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Kasımda ektiğim sümbül soğanları mis gibi kokusuyla bahçemi şenlendirdi ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Tabii bahçeye çektikleri arıları unutmamak gerekir ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2012
|
Sevgili Dalya 35 tekrar görüşmek ne güzel.Taşınmak deyince ! Biz bu evinizi ve bahçenizi çok sevmiştik.Umarım yeni eviniz de bahçeli olur ,yine güzellikler görmeye devam ederiz. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Taşınma telaşından uzun zamandır yazamadım Yeni bir ev, bomboş bir bahçe çok işim var çoook![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Yardıma gelelim mi? Yeni bahçeniz için de yardım ederdik. Biz eski bahçenize, en başından beri emeklerinizi anlattığınız serüveninize alışmıştık ama, sevmiştik. Ben de yani neredeyse taşınmayın diyeceğim, değil mi? Yok yok, güle güle oturun. Yeni bahçenizle de tanıştırın bizi ama.Eski bahçedeki bitkilerin bir kısmını da olsa yeni bahçeye taşıyacak mısınız peki? |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Aaa, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.. Taş evinizi, özellikle merdivenli çiçekliğinizi çok beğeniyordum, yeni sahipleri kıymet bilir bitkiseverlerdir umarım.. Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun sevgili dalya, sağlıkla oturun yeni evinizde. Ustası siz olduktan sonra yeni mekanınızı cennete çevireceğinizden hiç bir kuşkum yok.. Keşke öyle yapsasaydım da şöyle yapsaydım diye planladıklarınızı yeni mekanınız da gerçekleştirirsiniz ne güzel.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|