![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-01-2012
|
harikasın valla |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2012
|
Sebze meyve yetiştirmeyi düşünürsen eğer birkaç birşey buldum bu meyvenin adı porselen berry miş.berrin teyzenin bahçesine baktıysan beyazı var,çalı formlu bir bitki ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
altın renkli çalı fasulyesi ![]() mor renkli fasulye ![]() beyaz hebanero acı biberi ![]() gökkuşağı isviçre pazısı ![]() zenpep ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
önceki hali ![]() sonraki hali ![]() senin gibi yaptım ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
italyan beyaz patlıcan,geleneksel ve çok lezzetliymiş ![]() sarı cherry domates ![]() bu marul değil adını unuttum özürdilerim ![]() salon muzu olarak geçiyor,içeride ve dışaıya uygunmuş,meyveleri çok sert çekirdekli olduğu için pek yenmiyormuş ben yendiğini sanıyordum ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba sevgili dalya, bahçenizi büyük bir keyifle gezip dolaştım, ne çok şey başarmışsınız kısa zaman içinde. Elinize, emeğinize sağlık, yorulmuşsunuz lakin tüm zorluklara değecek, çok güzel görünüyor her şey. Özellikle merdiven çiçekliğinize bayıldım. .. Takipte olacağım, sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoş geldiniz sevgili Sudenur, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim her zaman beklerim sevgilerimle ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Günaydın sevgili Dalya 35, O tohumların, o soğanların üstündeki taşı toprağı atarak gün yüzüne ilk çıkışlarındaki o heyecan, o azamet, o kudret!... Bende inanılmaz bir huşû ortamı yaratıyor. O narin, elinizi sürseniz örselenen varlığın sahip olduğu o yaşama gücü!.. Neyse, coştum yine... Ne mutlu size, ne mutlu bize!... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın sevgili Ben Fakir, toprağı delip minicik başını dünyaya uzatan o narin filizler soğuğa, rüzgara direnebilirse eğer en güzel çiçeklerini açmak, bizi mutlu etmek için birbirleriyle yarışacaklar ) |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |